torsdag den 19. januar 2012

dukkeklar

jeg er hoppet med på dukkebølgen, og vil lave en dukke til Liv. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Men jeg må erkende, at tiden er knap med to små børn, så jeg må vist være lidt tålmodig i forhold til at komme i gang. Men nu er materialerne i hvert fald i hus.

Jeg købte det hele lige her (undtagen bogen, som er købt på saxo.com).


Det er i øvrigt en super fin bog, som Wenche har lavet. Jeg kan kigge i den igen og igen og igen :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor sjovt. jeg har også bestemt, at jeg skal igang med min første dukke i nær fremtid. Jeg glæder mig til at følge dit projekt :-)

  SvarSlet
 2. bogen ser så fin ud, og jeg har set mange nye dukkebørn komme til her i blogland. Det bliver da så spændende for dig at komme i gang :-) Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer ud af det :-) Jeg skal nok være tålmodig :-)

  SvarSlet
 3. Hi hi Tine - min lille Alba skal også have en:) tror det bliver et kursus hos Lisbeth en dag i fremtiden. Nu er pengene sparet sammen til det:) glæder mig til at se din dukke;)
  Håber alt vel:)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg tænker også på at kaste mig ud i det...selvom mine piger næsten er ved at være for store til en sådan dukke spørger de mig ofte om jeg ikke vil sy en dukke til dem (de er ni år).

  SvarSlet
 5. Åh jeg ønsker mig også den bog, så jeg kan lave dukker til pigerne. Det er bare de fineste dukker! Glæder mig til at se hvordan din kommer til at se ud;-)

  SvarSlet
 6. Ha hvor skæg du ogå har den bog, tænk jeg faldt i søvn med den igår aftes imens jeg prøvede at få ideer til min nye dukke.

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails