søndag den 21. februar 2010

Smækbukser i dejlig fløjl og liberty

For ikke så længe siden fødte min veninde i Århus en lille pige. Og det er hende, som skulle have mit hemmelige projekt. Nu er det ikke hemmeligt mere, så her kommer billederne.
Jeg fik syet et par Elsebeth Gynther smækbukser str. 3 måneder.De kære skråbånd gjorde mig rimelig svedig, da jeg synes, det var helt vildt svært at få dem pæne rundt i de meget skarpe rundinger. Til sidst besluttede jeg mig derfor for, at det var ok, at de ikke var helt fri for rynker og evt. en lille fold. Så her er resultatet. Jeg synes, det er blevet helt fint. Jeg har syet bukserne i rødt babyfløjl, og lapperne og knapperne er Liberty.

Desuden kan I se mit nye "mærke". Jeg synes da helt sikkert, at der skal en personlig etiket i, når man nu bruger en masse tid på at sy sit eget tøj. Det giver det lige lidt ekstra.
Jeg har tidligere haft en anden etiket, men jeg havde ikke lyst til at bruge det navn mere. Det her er jo helt perfekt, da det passer til min blog. Jeg havde egentlig besluttet mig for, at der skulle være et hjerte på, men jeg må have lavet en fejl, for i stedet kom der en elefant... well well, den er da også meget sød :-)

Ud over bukserne fik min veninde også en heldragt fra Småfolk og en body fra Holly's.


Stoffet i baggrunden er i øvrigt min svigermors gamle sengetøj, som langsomt bliver forvandlet til en masse smukke ting. Her er det Livs dynebetræk.

Kh Tine

10 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne smækbukser, det har du godt nok gjort godt. Hvem der bare fik sådan nogle fine hjemmelavede ting ;)

  SvarSlet
 2. Du må da være en dejlig veninde at have ;-) De er rigtig fine :-)

  SvarSlet
 3. De er skønne...drømmer om at kunne håndtere en maskine - men min sidste kommentar da jeg sad ved en var "troede de var trådløse nu om dage"...der er laaang vej endnu!

  SvarSlet
 4. Hej piger
  Tak for jeres dejlige kommentarer.
  Og til dig M.B. - velkommen til. Jeg var lige forbi din blog også. Hvad er det for nogle tasker, du laver. Var inde på hjemmesiden, hvor du skriver, at du sælger dem, men kunne ikke lige finde ud af det.
  kh Tine

  SvarSlet
 5. Hej Tine
  Sikke et par skønne bukser og dejlige farvekombinationer. Jeg er heller ikke selv så begejstret for det med kantebånd og synes som dig også, at det kan være lidt vanskeligt i de snævre rundinger. Jeg er faktisk ofte begyndt bare at fore den øverste del af buksen i stedet. Det kan gøres med et sødt kontrastfoer og er maaajet nemmere *s*. Men det ser nu altså også sødt ud med kantebånd, så nogengange må man jo bare tage den dybe indånding... og gøre det :)
  Men glæder mig under alle omstændigheder til at se mere nyt fra din hånd.
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 6. Rigtig fine farver de smækbukser har!!! Blir helt glad af at se på dem.

  SvarSlet
 7. Det er da bare de sødeste bukser du har lavet:) Så fine.

  SvarSlet
 8. Suuuuper fine bukser, får helt lyst til at sy nogen magen til :)

  SvarSlet
 9. Jeg faldt lige over din blog, og disse skønne bukser!
  Jeg venter en lille pige, og tænker at hun sikkert ville se super sød ud i et par magen til. Jeg vil derfor lige høre dig hvor du har fundet mønstret? Elsebeth Gynther, hvor kan det findes...?
  På forhånd tusind tak, og super fin blog du har!

  SvarSlet
 10. Hej Tine! Hvor er de fine og hvor er du en sød og betænksom veninde! Jeg stryger sommetider (især købe)skråbåndet lidt så det buer for derved at få det til at passe bedre og gøre det mere smidigt, når det skal passe ind i mere "skæve" vinkler, eller hvad det var du kaldte dem?! ;-) Mange hilsener Henriette

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails