onsdag den 21. maj 2014

hvad ønsker en pige sig, når hun fylder 5 år?

i dag fylder min dejlige pige 5 år. Som tiden dog flyver, og pludselig har man ikke en lille pige mere, men en stor pige der stiller mange komplicerede spørgsmål, som skriver sit eget navn, og som går mere og mere op i sin påklædning og udseende.

Liv har altid været en lidt atypisk pige, der ikke interesserede sig for dukker, som ikke ville have håret sat op, og tøjet skulle absolut ikke minde om kjoler. Hun ville hellere lege med dyr og bamser eller være fysisk aktiv. Det betyder, at hun i dag ved rigtig meget om dyr, og drømmer om at blive dyrepasser i zoo, hendes værelse er proppet med bamser, og så er hun en bomstærk pige, der løber hurtigere end de store drenge i børnehaven, og som ikke er bange for særlig meget.

Men i år er der sket noget. Pludselig er det vigtigt, at tøjet er lyserødt eller i det mindste farvekoordineret helt ind til underbukserne, hun har mindst 2 elastikker og 4 hårspænder i håret hver dag, og så ønsker hun sig faktisk dukker. Det er især My Little Pony, der er et hit lige for tiden, men der er nu også tilhørende dukker, som hun meget gerne vil have.
Derudover skal det hele sådan set bare være lyserødt, så er hun glad.

I dag tager vi tidligt hjem fra arbejde og børnehave for at fejre fødselsdag. Vi skal i Build a Bear, hvor Liv må lave sin helt egen My Little Pony. Efterfølgende tager vi i Tivoli og giver den max gas i alle forlystelserne, til børnene ikke kan mere :-). Jeg er sikker på, at det bliver et kæmpe hit hos Liv.

Nedenfor har jeg vist nogle flere af hendes ønsker, som måske kan inspirere andre.


1. Rulleskøjter // 2. Ariel dukke fra Disney // 3. Hummel støvler // 4. Sengetøj // 5. My Little Pony
6. Elektrisk tandbørste // 7. Hårspænder // 8. My Little Pony m. dukke // 9. Flexa hule




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails