mandag den 16. september 2013

min sommer på instagram

sommeren er vist slut nu.

Jeg elsker efterår - ingen tvivl om det, men jeg synes alligevel, det er lidt trist at tænke på, at der er så lang tid til lange lyse aftener, varme dage og masser af leg i gården. Det har dog været en fantastisk sommer i år. Sidder lige og mindes den og kigger på de mange dejlige billeder.

I får lige lidt af dem her:


kh Tine

søndag den 15. september 2013

1 år er allerede gået

today I'm taking a trip down memory lane.

Det er et år siden, jeg blev gift med min Mogens. Tiden går godt nok stærkt, og jeg ville ønske vi kunne opleve den dag igen. Det var en fantastisk dag. Jeg ved, I har set billederne før - meen det er jo et helt år siden nu. Jeg er i hvert fald så glad for mine billeder og de dejlige minder, at jeg lige deler lidt af det med jer igen :-)

I dag har vi familie-hygge-dag med biograftur, tur til Den Blå Planet og ud at spise et familievenligt sted. Og om to uger, når børnene er på ferie hos mormor og morfar vil vi selv fejre det med en dejlig middag somewhere - hvis I har gode ideer, er de velkomne :-)







risregn // walk at Carlsberg Byen // kjolen (hvor ville jeg dog ønske, jeg kunne have den på igen // min smukke buket // Grease billedet :-) // drama

mandag den 9. september 2013

mine efterårs-sko-ønsker


jeg har bruge for et par nye sko til efteråret, og der er godt nok mange fine. Jeg kunne især godt tænke mig nummer 1, 3 og 4. Men det ville vist være lidt for meget af det gode - og det ville kræve, at jeg vinder i Lotto meget snart.


søndag den 8. september 2013

patchwork der gemte sig i skabet

jeg er i gang med at rydde op i mine skabe og skuffer. Nu skal det være. Men ind i mellem gemmer der sig sager, som man ikke bare kan pakke væk eller smide ud. Hvor jeg simpelthen skal være lidt mere aktiv end det.

F.eks. da jeg i dag stødte på dette gamle patchwork tæppe, som har ligget inde i skabet i mindst 4 år.... ja du læste rigtigt. Siden børnene er kommet til, er det åbenbart blevet både glemt og/eller sprunget over. Andre ting har været vigtigere.

Men nu er tiden kommet til, at jeg vil færdiggøre det. Jeg ved ikke, hvad det skal bruges til. Jeg begyndte på det, da jeg havde nogle Liberty rester og tænkte, at det kunne være en barselsgave på et tidspunkt. Men nu har de fleste veninder fået børn og fået andre gaver. Måske det i stedet bliver et rigtig fint tæppe til dukkerne på børneværelset.

Jeg fik i dag lavet de sidste firkanter klar til at blive syet sammen. Desværre mangler der stof til én firkant. Og stoffet købte jeg altså for fire år siden i en butik, der ikke længere eksisterer. What to do?
Jeg må være kreativ og finde noget stof, der har ca. samme farve, og så må jeg lægge min perfektionisme i skuffen og se bort fra, at den ene firkant skiller sig lidt ud! Det bliver nok lidt svært....





kh Tine

mandag den 2. september 2013

en smuk smuk bolig

i weekenden var vi alle fire på en lille besøgstur i Jylland. Det er desværre alt for sjældent, vi får taget os sammen til at køre længere nord på end Vejle, når vi er i Jylland - hvor vores forældre bor. Men i denne weekend havde vi planlagt besøg hos hele to vennepar i hhv. Stjær og Randers.

I Randers bor min allerstørste (og vel egentlig nærmest min eneste) krea-veninde. Savnet er nogengange stort efter en at snakke med om stof, malerier, filt og bare ting man selv kan lave. Så jeg glædede mig rigtig meget. Og så ved jeg jo, at det er en kæmpe oplevelse at træde ind i den næsten 250 m2 store herskabslejlighed i midten af Randers fyldt med lækre genbrugsfund, gamle medicinskabe fra Østtyskland og en masse indretningsfinurligheder, som kun hende her kan lave det.

Jeg vil ikke sige så meget mere. Blot lade jer få en bid af hendes lækre hjem. Nyde billederne. Mærke stemningen. Og måske blive inspireret.



















LinkWithin

Related Posts with Thumbnails