torsdag den 4. juli 2013

Liberty of London

jeg var i London i weekenden. For noget der ligner 10. gang. Sammen med min far. I mange år har jeg ikke været turist i byen men mere bare nydt atmosfæren, shoppet og spist på gode restauranter. Men denne gang var det som turist. Jeg skulle vise min far byen. Og det viste sig at blive rigtig godt - for jeg så ting, som jeg ikke har set før.

Vi kørte i hop-on-hop-off bus hele byen rundt, vi endte midt (og jeg mener seriøst midt i) den årlige gayparade, vi spiste den lækreste burger på Jamies Italian, vi så The Lion King musical, og så endte jeg i Liberty of London lige ved Carnaby Street. Hvorfor har jeg aldrig været der før????

Mange taler om Shaukat pga. de mange og lækre Libertystoffer. Men hvad med Liberty of London?? Nej udvalget er nok ikke så stort som i Shaukat. Til gengæld er det det lækreste lille shoppingcenter a la Magasin - bare meget mere eksklusivt og smukt. Og så er det fyldt med Libertystof, sytilbehør, tøj syet i Liberty stof, ting lavet med Libertymønster, den lækreste kreaafdeling med bøger, patchwork, garn, kits med korstingsbroderier, og så alt det sædvanlige som tøj, sko, tasker til både voksne og børn. Det er lækkert - men også dyrt.






Der var bakker, servietter, tehætter, bøjler, badehætter, sæbe, syæsker, kufferter, tasker og masser af tøj lavet af Libertystof eller med tryk som stoffet.

Jeg kan stadig ikke forstå, hvorfor jeg aldrig har været der. Det var en fantastisk butik, som I altså må besøge, næste gang I kommer til London :-)

kh Tine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails