søndag den 6. januar 2013

børnebøger

hvilke børnebøger kan jeres børn og du godt lide at læse for tiden?

Jeg har meldt Liv ind i Gyldendals Børnebogklub for et par måneder siden. Det har vist sig at være en ganske god beslutning, for vi trængte i den grad til at få nye bøger at kigge i, både for at det var nyt men også for at det var lidt mere udfordrende for en 3,5 årig.

Lige nu læser vi gerne:



Kender I nogle bøger, som kan anbefales?

fredag den 4. januar 2013

ny lampe

i julegave fik Liv den fine trælampe fra Ferm Living. Den skulle naturligivis op at hænge.

Da den så hang der på væggen og så fin ud, så fik jeg lyst til at rydde op og lave om. Ikke at der var så meget, jeg kunne gøre, men en reol blev sat væk og legetøjet blev sorteret, så alt det, der ikke bliver brugt for tiden, blev sat ind i skabet. Det viste sig faktisk at være en rigtig god gerning, for pludselig kom der noget andet legetøj frem, og både Liv og Bertram legede rigtig godt.

Jeg har et projekt i form af billeder på væggene. Det arbejder jeg på, men jeg synes alligevel, I skal se, hvordan det ser ud hos de to små hjemme hos os.





På deres værelse er hele den ene væg et skab. Det er selvfølgelig super dejligt med masser af skabsplads, men det giver lidt udfordringer, når man skal indrette. For hvad kan egentlig stå foran et skab. Jeg overvejer små reoler med hjul under. Men har du andre forslag, så kom endelig med dem.

vh Tine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails