torsdag den 31. maj 2012

turen går til...

...Hamborg
jeg sidder netop nu i toget på vej til Hamborg sammen med en veninde. Planen er, at vi skal mødes med fire andre veninder i Hamborg lige om lidt. Vi har lejet en lejlighed til os alle lige midt i byen, og så skal vi ellers bare råhygge.

Det er første gang, jeg er væk fra Bertram. Men på trods af at det bliver lidt mærkeligt, og at jeg kommer til at savne både ham og Liv helt vildt, så bliver det også såååå skønt. Jeg skal kun tænke på mig selv, spise god mad uden afbrydelser, snakke, hygge, grine med tøserne og sove længe i fire dage!! Jow jow - hvad mere kan man ønske sig.

Kender du en fantastisk butik, restaurant, cafe eller noget andet, som jeg bare SKAL se, så skriv det endelig til mig. Jeg har aldrig været der, og jeg vil rigtig gerne have fif :-)

God weekend til jer alle!

onsdag den 30. maj 2012

guld i guld

i lørdags var jeg på loppemarked ved Frederiksberg Rådhus. Jeg leder efter gamle flasker og vaser, som skal bruges til blomster på bordene til vores bryllup.

Jeg fandt to fine flasker til en ok pris (nogle tager godt nok mange penge for gamle beskidte flasker...), men først fandt jeg dette fine gamle syskrin med endnu flere fine ting indeni.




fredag den 25. maj 2012

nupo og min bare popo

jeg skal så meget tabe 5-10 kg. 5 kg SKAL lykkes - og 10 kg er en drøm. Jeg har længe tænkt på, at jeg skulle prøve nupo - altså det her slankepulver. Bare i en uge for at kickstarte kuren. Jeg har derfor købt en æske med en shaker og pulver til 5 dage. Jeg valgte mango og vanilje smag - for det lød da egentlig meget godt.


Men føj for den. Det smager så dårligt. Jeg prøvede at slå alle smagsløg fra og bare drikke det meget hurtigt, men det var så kvalmende, at jeg måtte opgive.

Nu står det her på mit køkkenbord og venter på at blive smidt ud.
Men vil du også på kur, og gerne vil prøve denne smag - eller kender du den allerede og kan godt lide den, så kom forbi Frederiksberg og hent en kasse med 29 måltider - helt gratis :-)

torsdag den 24. maj 2012

dufflecoat

syskolen har jeg syet en jakke til Liv. Den nåede ikke at blive færdig, inden sommeren kom, så den hænger klar på knagen, ind til den skal bruges ... Det er vist lidt luksus :-)



tirsdag den 22. maj 2012

Tommelise

Selv om jeg har vist den før, så får I den lige igen.

Liv fik dukken, som jeg lavede på dukkeworkshop, i lørdags, da vi holdt hendes fødselsdag.
På trods af at Liv ikke er en rigtig dukke-pige (i hvert fald ikke endnu), blev hun glad for den og døbte den straks Tommelise.

Min mor havde strikket lidt forskelligt tøj til Tommelise, som Liv også fik i gave (bluse, sweater, kjole, handsker og halstørklæde).
Bukserne, som hun har på, har jeg syet. Skoene er fra da jeg selv var barn og legede med dukker.




søndag den 20. maj 2012

endnu en kage...

denne weekend har stået på fødselsdag. Liv bliver egentlig først 3 år i morgen, men vi fejrede hende lørdag med familien. I den anledning havde jeg lavet endnu en lagkage. Denne gang en lagkage efter Mette Blomsterbergs opskrift med hyldeblomst og blåbær.

Det er altså godt liiiige at øve sig lidt, hvis jeg selv skal lave lagkagerne til vores bryllup, for jeg må nok bare indrømme, at den altså ikke blev halvt så pæn som på  billedet i bogen. Det var svært at skære lagkagebunden ud til 3 bunde uden at de gik lidt i stykker og smuldrede. Og marcipanlåget gik altså også i stykker for mig, da jeg skulle løfte det fra bordet og op på kagen...

Men men men, den smagte altså virkelig godt. Så på trods af lidt revner i marcipanen, var der ingen skår i glæden ved at spise den :-)






lørdag den 19. maj 2012

så er vi klar

Til fødselsdag i morgen.
Dukken blev helt færdig med tøj og det hele 7 minutter over midnat :-)



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 17. maj 2012

jeg er (mund)lam

i aften har jeg fået en dejlig overraskelse. Vi har været i byen hos nogle venner, og da vi kom hjem, ventede der en skøn skøn gave. Jeg har nemlig vundet Povl Kjærs rokkefår lige her.


Rokkefåret blev i 1981 skabt af Povl Kjær, som en gave til sin niece Julie på 1 år, fremstillet af genbrugstræ og et lammeskind fra hendes bedsteforældres får. I løbet af de næste par år blev et lille antal rokkefår lavet, skindtyper afprøvet og det endelige design fundet. Dette har ikke ændret sig siden, og efterhånden har rokkefåret opnået klassikerstatus. På grund af den høje kvalitet og tidløshed i design gynger mange af de første rokkefår stadigvæk, men nu med en ny generation af børn. 
Pigerne, Jeanette og Louise der står bag bloggen, har jeg mødt til rytmik, som jeg går til sammen med Bertram.
Jeg kan kun anbefale at følge med på deres blog, for de kommer med de lækreste tips til både børn og mødre :-)
Men pas på, for det kan godt blive dyrt!

Tusind tak, piger. Det er virkelig en lækker gave :-)

mandag den 14. maj 2012

pom pom

jeg synes, papirs pom poms er så fine.

Så dem i en butik, men har efterfølgende fundet mange af dem - f.eks. på etsy.com. Se bare her og her.
De ville kunne bruges til så mange ting som f.eks. mit bryllup, til fødselsdag eller bare som pynt på Livs værelse.



Jeg har også fundet en DIY her, og jeg har også prøvet selv at lave en, men det lykkes ikke rigtig. Papiret går i stykker for mig, og det er svært at få papiret delt ordentligt.
Er der nogen, der har prøvet det, og har et godt fif til hvordan det kan lykkes?

mit mislykkede forsøg:


tirsdag den 1. maj 2012

dukkemager

i lørdags var jeg til dukkekursus i RUM11 sammen med Wenche og Line og 5 andre søde piger.
Det kom der denne fine dukke ud af. Hun mangler lige at få sat fletninger på, lukket rumpetten og syet hovedet helt fast.

Med mig hjem fik jeg sørme også et sykit til et lille pus og Lines mønstre til dukketøj.

Jeg havde desværre glemt kameraet på selve dagen, men I kan se billeder fra dagen lige her og her.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails