mandag den 30. april 2012

og her er den så!

nu har alle de inviterede til vores bryllup modtaget sin invitation, og jeg kan vise den frem her på bloggen.

Invitationen består af 4 sider. En forside i rødt karton og tre sider i 90 g Ivory.
Invitationen er 1/3 af en A4 side (A65), og er sat sammen i venstre hjørne med en 2-benet klips (ved ikke hvad de hedder).

Jeg (vi) lavede selv lay-outet og indholdet, og fik derefter hjælp af min søde kollega til at sætte teksten op i InDesign med skæremærker osv, så det så rigtig pænt ud. Der kan Word altså ikke lige være med ...

Desuden skar jeg alle invitationerne ud på en skæremaskine på mit arbejde, så hvert sæt blev fuldstændig ens i størrelsen.

Og derefter blev der lavet hul i venstre hjørne og sat en klips i, skrevet navn(e) i hvert sæt og adresser på konvolutterne. På bagsiden af konvolutterne er der desuden et sort label med vores adresse.

Jeg var så heldig, at jeg fandt et frimærke, der passede helt perfekt til stilen. Det er et sort/hvid frimærke, som Malene Birger har tegnet. Det et en kvinde med en kjole på, som meget vel kan ligne en brudekjole :-)

Jow, jeg er faktisk ganske tilfreds med resultatet.
(og heldigt for det, for de trak lidt tænder ud at få lavet...)





fredag den 27. april 2012

forberedelserne er i gang

kan I gætte, hvad jeg forbereder mig til?


Det er selvfølgelig dukkekursus i morgen - og jeg glæder mig helt vildt meget. Jeg skal være sammen med dejlige mennesker, og sysle med noget som er SÅ hyggeligt at sidde med. Det er en skøn afveksling fra symaskinen.

Fik jeg sagt, at jeg glæder mig???

onsdag den 25. april 2012

Bryllupsforberedelser # 3

invitationerne ligger nu klar på spisebordet. Venter kun på at blive sendt afsted. 48 stk. i alt.

47, der skal sendes ud i det danske land til nært og fjernt, og en enkelt helt til USA.



Det ser nu faktisk ret flot ud som de ligger der - og hvor er det spændende :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 19. april 2012

en gang kunne jeg bruge en hel lørdag bare på shopping i Københavns butikker. Den tid er forbi, og når jeg endelig er inde i centrum, er det med en helt klar ide om, hvor jeg skal hen, og hvad jeg skal have. Der er simpelthen ikke tid til at ose så meget mere.

Men så er det da godt, at man kan netshoppe :-)

Når jeg køber tøj til mig selv på nettet, er det stort set altid herfra. Og denne gang var ingen undtagelse.
Der er et stort og lækkert udvalg, flot og lækker indpakning og sidst men ikke mindst - en håndskreven besked! Det er da personlig nethandel, der vil noget....



Strømperne er i øvrigt så fine :-)

onsdag den 18. april 2012

røde bukser og lidt tanker

efter Liv er startet i børnehave er forbruget af bukser steget ;-)
Og så er damen minsandten også begyndt at have præferencer for, hvad hun vil have på. Det er dog ikke i forhold til farver eller tøj med Hello Kitty (håber aldrig hun finder ud af hvad Hello Kitty er!), men tøjet må ikke stramme - heller ikke bare lidt.  Hun gider heller ikke rigtig nederdele, og kjoler er kun noget vi har på, når vi leger og danser.

Så farvel til slim bukser, nederdele og kjoler
og goddag til løse bukser, joggintøj og løse bluser

Jeg kan egentlig godt forstå hende. Når man er i børnehave en hel dag, hvor man løber, leger, hopper og danser, så skal tøjet bare være super behageligt at have på. Jeg har det jo egentlig også selv bedst i et par løse bukser og en t-shirt.

Nå men jeg har syet et par løse bukser til hende.
Mønstret er Minikrea, og jeg har syet dem hos søde Line (der i øvrigt reddede min dag i går, da jeg bare slet ikke havde haft hverken tid eller overskud til at finde ud af, hvad jeg dog skulle sy hos hende. Så nu er jeg gået i gang med en jakke til Liv).


mandag den 16. april 2012

Bryllupsforberedelser # 2

invitationerne til vores bryllup er lige på trapperne. Jeg synes, det har været svært at beslutte sig for, hvordan de præcis skulle se ud. Der er så mange flotte måder at gøre det på.
Men nu er de altså næsten færdige, og jeg er meget tilfreds med resultatet :-)
Jeg vil gerne vise jer det endelige resultat, men det må vente til de er sendt afsted med posten.
I stedet vil jeg vise jer nogle af de billeder, jeg er blevet inspireret af.



Jeg kan desværre ikke huske, hvor jeg har fundet det første billede henne, men andet billede er fra denne blog, som Ulla introducerede mig til lige her - og tak for det! Det er virkelig en skøn blog.

Men udover disse billeder har jeg været igennem en hel del andre billeder af de mest fantastiske invitationer. Det var virkelig svært at vælge, men nogle af dem var måske også lige en anelse for svære at lave, medmindre jeg ville betale mig fra det. Og vi valgte altså at lave dem selv. Dog med hjælp fra en helt fantastisk kollega, der arbejder med grafiske løsninger til hverdag.
I bliver lige spam'et lidt...






torsdag den 12. april 2012

Bertrams gaver

Bertram fik en masse skønne gaver til hans navnedag Langfredag. Jeg har taget billeder af nogen af dem, som I lige skal se. Måske det kan inspirere nogle af jer andre, hvis I enten mangler en god gave-ide eller et ønske.






Noahs ark fra Le Toy Van // Småfolk babyhåndklæde og bil fra Kid O // to bøger med H. C. Andersen eventyr // Mini Flällräven og Toddler babybestik // Kay Bojesen elefant

søndag den 8. april 2012

en himmelsk kage

i fredags holdt vi navnedag for Bertram. I den anledning havde jeg lyst til at lave en lagkage med en lidt mere avanceret mousse end blot den traditionelle med creme og flødeskum. (Også fordi jeg nu har smagt på en del bryllupslagkager og overvejer at lave vores bryllupskage selv, og så skal man jo lige øve sig lidt).

Jeg fandt frem til Camillas blog, hvor der er et væld af lækre kager og mange gode DIY.
Da jeg også skulle lave al den anden mad til de 20 gæster, så valgte jeg den nemme løsning med færdigbagte bunde, og brugte så krudt på fyldet.  Jeg valgte denne mousse blot med hindbær i stedet samt denne chokolademousse med mørk chokolade.

Resultatet så sådan her ud ...

Inden flødeskummet kom på

 Med pynt

Og efter vi havde smagt på den...

Jeg lavede 2 af dem, og der blev virkelig gået til den. Det var en suveræn god kage og kombination af bær og chokolade. Gæsterne var imponeret, og jeg er virkelig bleve tændt på at lave flere af dem.

Mums!

torsdag den 5. april 2012

nostalgisk leg

hjemme hos mine forældre leger Liv med alt mit gamle legetøj samt min brors gamle legetøj og sågar også mine forældres gamle legetøj.

Noget af det, som er mest populært, er smølferne. Og her er altså tale om originale smølfer fra 70'erne.


Desuden bliver min fars købmandsbutik, som er fra midten af 50'erne, stadig brugt rigtig meget.




Det er minature størrelse, så smølferne faktisk passer i størrelsen. Der er en masse forskellige varer i butikken. F.eks. vin, øl, sodavand, te, mel, kaffe og som det sidste billede viser - guldkorn!

Det må da siges at være legetøj, der er langtidsholdbart....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails