tirsdag den 31. januar 2012

blogbutik med brugt tøj til børn

jeg har nu åbnet min helt egen lille blogbutik med især brugt børnetøj. Der vil kommer mere løbende, og der vil desuden komme tøj fra mit klædeskab samt mit graviditetstøj.

Tøjet er brugt men selvfølgelig i fin stand. Der vil både være dyre mærker samt billigere tøj som H&M.
Den pris, jeg sætter, er selvfølgelig derefter.

Kig ind og se om der er noget, du kan bruge.



torsdag den 19. januar 2012

dukkeklar

jeg er hoppet med på dukkebølgen, og vil lave en dukke til Liv. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Men jeg må erkende, at tiden er knap med to små børn, så jeg må vist være lidt tålmodig i forhold til at komme i gang. Men nu er materialerne i hvert fald i hus.

Jeg købte det hele lige her (undtagen bogen, som er købt på saxo.com).


Det er i øvrigt en super fin bog, som Wenche har lavet. Jeg kan kigge i den igen og igen og igen :-)

lørdag den 14. januar 2012

nemlig ja!

og her hentyder jeg ikke til Drengene fra Angora, men derimod Nemlig.com.
Klokken ti minutter over ni i morges havde vi handlet ind, og kunne nyde en dejlig friskbagt morgenmad.

Vi har fundet ud af, hvor fantastisk det er at handle ind på nettet og så få det leveret til sin hoveddør helt uden at røre en finger.

I dag kom der fire indkøbsposer til os med alt lige fra mælk til bleer til tomater til frisk brød fra Lagkagehuset!!!!

Og i denne uge har Nemlig.com desuden halv pris på alle deres varer fra Lagkagehuset, så vi købte lige lidt ekstra rugbrød og boller til fryseren samt deres lækre chokoladekage, som vi tager med hen til nogle venner i eftermiddag.





Vi har kun handlet der to gange. Den første gang var lige efter nytår. Efter den første ordre fik jeg en mail med et tak for ordren, og at vi ville få 100 kr. i rabat næste gang, vi handlede hos dem.

Desuden var der nogle dårlige tomater med i posen, men da jeg ringede og sagde det, var det den sødeste dame, der med det samme sagde, at vi da bare ville få nogle nye med i næste handel - vi kunne også vælge at få pengene retur.

Så jeg må sige, at udover at være et super godt koncept - især for småbørnsfamilierne, så er det altså også rigtig god service.

Rigtig god weekend!
kh Tine

fredag den 13. januar 2012

banankage

I dag har der sørme været tid til at bage lidt igen. Jeg havde købt lidt for mange bananer, så jeg har bagt en banankage. Denne har den sjove detalje, at der er bananskiver, chokolade og brun farin på toppen. Det gør, at den får en lidt sprød skorpe på toppen. Det dufter himmelsk af en blanding af brunsviger og banankage, og jeg kan næsten ikke vente med at sætte tænderne i den.

Opdatering!!! Den smager fuldstændig fantastisk :-)

Opskriften fandt jeg lige her.

onsdag den 11. januar 2012

søskende

I dag er Bertram 5 uger gammel. Hold op hvor går tiden bare stærkt.
Noget af det som jeg var allermest spændt på var, hvordan mon han ser ud? Ligner han Liv, eller er han helt anderledes. Og ligner han mor eller far.
Det sjove er, at han og Liv kunne have været tvillinger. Bortset fra 1 kg i forskel, så ser de så ens ud, at det er helt utroligt. Nogen siger, at man da sagtens kunne se, at han var en dreng, men når vi kigger på billeder af Liv som baby, så kan vi altså ikke rigtig se forskel ... Men måske hun lignede en dreng.

Hvad synes I?

Bertram

Liv

Bertram

Liv

torsdag den 5. januar 2012

strik til Liv


en af min mors julegaver til Liv var denne dejlige sweater ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails