søndag den 30. oktober 2011

mere bageri ...

det kan mærkes, at jeg er gået på barsel. Jeg bager endnu mere, end jeg gjorde før. Og det er noget, der sættes pris på i det lille hjem.
Denne gang er det blevet til et nyt rugbrød fra bogen Meyers Bageri - det lyse, som bages på den 10 dage gamle surdej (eller det vil sige for mit vedkommende, evighedssurdejen).


Da jeg kun har én rugbrødsform, valgte jeg at lave skolerugbrød af den dej, der ikke kunne være i formen. Og det blev altså også ret godt. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bager dette rugbrød.


Desuden har jeg bagt en kage med pærer og lakrids. Den smager rigtig godt, og det er efterhånden mange gange, at jeg har lavet den. Den skal vendes ud på hovedet, så man kan se pærerne - derfor er den så lys. Den skal vi helt sikkert smage lidt af i dag...


 Rigtig god søndag :-)

onsdag den 26. oktober 2011

pain au chocolat

inden jeg gik på barsel, gav jeg den helt store morgenmad på arbejdet.

Ud over at bage lidt forskellige boller, bagte jeg pain au chocolat fra Meyers bageri. Og jeg må sige: "de smager virkelig godt!".


Det, der er helt genialt, er, at man kan lave dem helt klar til bagning, og så putte dem i fryseren. Aftenen før man skal bruge dem, tager man dem ud af fryseren og sætter dem i køleskab. Næste morgen skal de lige stå på køkkenbordet i en times tid for at få normal temperatur, og så skal de ellers bare i ovnen i 15 minutter.

Det er helt perfekt, når man f.eks. skal have dem med hen til andre, eller bare ikke har tid til at stå med smørdejen hele morgenen - for de tager altså desværre også lang tid at lave.

Men både mine kolleger, Mogens & Liv og mig selv var meget tilfredse med smagen. MUMS!

Har du ikke bogen endnu - så kan jeg altså varmt anbefale dig at få den købt hurtigst muligt :-)

tirsdag den 25. oktober 2011

bukser med lommer

torsdag var min sidste syaften hos Line i denne omgang. Jeg regner stærkt med at hoppe på tirsdagsholdet en gang efter fødslen, for der er stadig så mange ting, jeg gerne vil lære af hende.

Men i torsdags nåede jeg næsten lige akkurat at blive færdig med et par bukser til Liv. Jeg har aldrig prøvet at lave lommer før, så det skulle gøres. Og så med pipingkant og det hele. De er blevet så fine, og jeg er lidt stolt af mig selv ....



stoffet, som bukserne ligger på, er netop indkøbt i Garniture, og skal bruges til en nederdel til Liv og en veninde.

mandag den 24. oktober 2011

efterårshygge

selvom efteråret kan være koldt, blæsende, vådt og mørkt, så synes jeg nu alligevel, det er en rigtig dejlig årstid. Jeg elsker at tænde for brændeovnen, drikke varme drikke, store sweatre og bladenes farver.

Denne weekend er derfor også gået med rigtig efterårshygge. Noget af tiden udenfor - for det har jo faktisk været super dejligt vejr, og noget af tiden indenfor med varme og stearinlys.

Det blev bl.a. til en græskarlygte, hvoraf jeg brugte kødet og kernerne til et dejligt græskarbrød... mums. Det er en rigtig god fornemmelse, når man virkelig udnytter alle tingene frem for at smide ud.





Til sidst lige en skål nødder fra mine forældres have ...

fredag den 21. oktober 2011

and the winner is ...


dagen kom, hvor jeg havde min sidste arbejdsdag, Liv fylder 2 år og 5 måneder, og hvor vinderen i min Priip give away skal findes.

Tak til alle jer der har deltaget i give away'en!

Jeg har brugt random.org til at finde den heldige vinder, og tallet, der dukkede frem, var 16.
Bag dette nummer gemmer Henny sig.

Tillykke Henny! Send mig en mail med din adresse, og de smukke øreringe vil snart være på vej til dig :-)

kh Tine

Give away - sidste chance

i aften omkring kl. 20 trækker jeg lod blandt alle deltagerne i min give away om et par øreringe fra Priip.
Skynd dig at læse reglerne og smide en kommentar lige her, så du måske kan være den heldige vinder....

torsdag den 20. oktober 2011

View from the top

i morgen er min sidste dag på arbejde - så starter barslen! Jeg glæder mig så meget. Min mave er på nuværende tidspunkt 110 cm i omkreds - og som I kan se her på billedet, så er det ikke meget jeg kan se af resten af min krop ...


Jeg har en liste så lang af to do's, der skal sættes i gang fra mandag morgen i næste uge. Jeg glæder mig til igen at få tid og overskud til at sy og strikke. De sidste 3-4 måneder har jeg stort set kun været kreativ på Lines torsdagshold hver anden uge.

Og så skal jeg også til at følge mere med i alle I andres skønne blogs. Det har simpelthen været for lidt på det sidste... Nu må jeg ind i kampen :-)

kh Tine

fredag den 7. oktober 2011

Give away - Priip øreringe



Efter mit indlæg om mine nye Priip øreringe, så har jeg fået stablet en give away på benene sammen med Pia, der altså laver de meget smukke smykker.

Du kan derfor nu vinde et par af hendes smukke øreringe i en sart mintgrøn farve - så lækre!


Reglerne er helt traditionelle:

1 lod for at lægge en kommentar på dette indlæg
1 lod for at tilmelde dig som fast læser her på bloggen - er du allerede fast læser, får du også et lod
1 lod for at linke til min give away på din blog

Du kan altså maks få 3 lodder. Skriv i din kommentar, hvor mange lodder du deltager med.

Jeg trækker en vinder fredag den 21. oktober kl. 20.00
- som også er min allersidste arbejdsdag inden barsel!

Håber du vil være med.
kh Tine

torsdag den 6. oktober 2011

har du lyst til at prøve stofbleer?

jeg sælger vores Imsevimse stofbleer. De er kun brugt til Liv, og ikke i ret lang tid. Næsten alle frottebleerne er stort set ikke brugt.

Der er mange fordele ved stofbleerne, men jeg må ærligt indrømme, at jeg synes, det er for besværligt at skulle vaske dem. Men jeg ved, at der da er mange, som er meget glade for at bruge denne type ble i stedet for de traditionelle.
Bleerne er alle købt på naturebaby.dk. På hjemmesiden kan du læse meget mere om hvert enkelt produkt.

Kunne du tænke dig at prøve det af, inden du køber den helt store pakke, så har du altså muligheden her hos mig. Jeg sælger selvfølgelig gerne det hele samlet, men du kan altså også nøjes med et par stykker af hver.

Nedenfor har jeg skrevet, hvor mange jeg har af hver del, samt nyprisen. Jeg vil meget gerne have halv pris for bleerne (plus porto), men kom gerne med et bud.



Bleer:
10 stk. flonelbleer - nypris 59 kr/stk - ialt 590 kr.
10 stk. frottebleer - nypris 99 kr/stk - i alt 990 kr.

Blebukser:
3 stk. 3-6 kg. 
1 stk. uld 6 kg.
4 stk. 5-8 kg.
3 stk. 7-10 kg.
3 stk. 11-14 kg.
nypris 119 kr/stk - i alt 1.666 kr.

Tilbehør:
stay dry linen. 1 pk. ubrugt, 2 stk brugt. Nypris 49 kr/2 stk - i alt 98 kr.

diaper liners - frotte indlæg. 1 pk ubrugt, 6 stk. brugte. Nypris 59 kr/2 stk - i alt 236 kr.

Flushable liners åbnet men kun lidt brugt - nypris 49 kr.

Nypris for alt = 3.629 kr.

Hele sættet, som indeholder alt hvad du skal bruge fra newborn til 14 kg., sælges til under halv pris = 1.800 kr.
Køber du hele sættet, eller en stor del af det følger en all-in-one ble med gratis. Den er lilla på billedet.


kh Tine

onsdag den 5. oktober 2011

kender du priip?

i fødselsdagsgave fik jeg et par fine øreringe fra et for mig hidtil ukendt mærke - Priip. Jeg har efterfølgende besøgt butikken/værkstedet i Tullinsgade på Frederiksberg og købt endnu et par øreringe. De er virkelig fine, og så er der altså også mange andre lækre ting i butikken.



Jeg beklager virkelig de dårlige billeder - jeg tror, jeg skal have anskaffet mig et nyt kamera.

mandag den 3. oktober 2011

hvidt i hvidt

der er stille her på bloggen. Jeg er gået i graviditets-svale, hvor jeg falder om på sofaen hver aften, når Liv er lagt i seng - ergo krea-stop! Til gengæld hober der sig en liste så lang over to do's, der skal gøres så snart, min barsel begynder. Og det gør den om små tre uger. Det bliver skønt.

I sidste uge havde vi besøg af mine svigerforældre, og det betyder, at mange projekter bliver gjort. Svigerfar er en rigtig handyman, som hygger sig allerbedst, når der er rigeligt at tage sig til. Så mens svigermor leger med Liv, tager hende i zoo og får hende klippet etc., så leger svigerfar i værkstedet i kælderen og ordner diverse projekter for os.

En af de ting, han fik lavet, var toiletskabet, som jeg købte på loppemarked i Forum for noget der føles som 100 år siden. Nu hænger det så fint over den lille kommode i soveværelset. Skabet indeholder nu mine smykker, parfume samt diverse neglelak.
Virkelig dejligt at få styr på det :-)



I morgen skal jeg tage billeder af nogle af de nye smykker, jeg har, som skabet gemmer på, så I kan se dem ... de er virkelig fine.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails