tirsdag den 28. juni 2011

ny farveskala

jeg tør næsten ikke sige det her i blogland, men jeg trænger til en pause fra de farverige retrostoffer. I stedet har jeg lyst til at se på sarte og rolige farver kombineret med småblomstret liberty. Jeg er derfor gået i gang med lige så stille at skifte Livs gaderobe ud.
I dag var jeg forbi den skønne butik, Limonade, der netop nu har udsalg. Med mig hjem kom to skjortebluser til Liv og et par skønne bukser til lillebror eller -søster - alle tre dele til - 40%.



Ud over det, får I lige et billede af blusen med smock, som jeg er ved at sy til Liv. Den mangler blot lidt elastik i halskant og ærmer.


Uuh jeg elsker udsalg. Jeg kunne have købt meget mere ...

mandag den 27. juni 2011

øv jeg er syg og smockspørgsmål

ligger i min seng og er total flad. I går aftes efter en ellers rigtig aktiv og god dag begyndte jeg at kaste op. Og i dag er der ingen energi. Må se om, jeg kan holde maden i  mig nu. Har ellers inviteret gode venner til grill i aften, så jeg krydser fingre for, at det går over lige om lidt ... what are the odds?

Er i gang med en bluse med smock på forstykket til Liv. Men er kommet i tvivl om, hvad der er smartest at gøre, når jeg kommer til enden. Jeg skal jo ikke sy rundt og rundt, men i linier ned ad stykket. Klipper i tråden over ved hver ende, eller kan man sy lidt ned og så vende stoffet og sy videre? I første omgang har jeg klippet tråden og syet en ny bane nedenunder. Men det giver utrolig mange ender, der skal hæftes, og det går lidt i stykker for mig ... Måske er der en, der har et godt råd?

Og så får I da lige et billede af de skønneste rabarber, som jeg lavede marmelade af forrige weekend. Mmmm det smager.


God dag.

søndag den 19. juni 2011

islandsk sweater

Der er flere, der har spurgt efter opskriften på den fine sweater, min mor har strikket. Opskrift og garn er købt i denne butik, som ligger på Godthåbsvej på Frederiksberg.

Opskriften og garnet ser sådan her ud:


Er du interesseret i opskriften, men bor langt væk, vil jeg gerne gå forbi, købe den og sende til dig.

Den nyeste sweater er strikket i farverne mørkegrå og hvid. Den tidligere model er strikket i mørke- og lysebrun - blot så du kan blive inspireret til farvevalg.

Nå, tilbage til gryden med rabarber, som skal blive til marmelade lige om lidt ...

kh Tine

fredag den 17. juni 2011

strik midt i varmen

kan I huske, min mor strikkede en lækker islandsk sweater til mig? Og så var den for lille, og det endte med, at Knæhøjkarse købte den. Du kan se den her.

Nu har hun strikket en ny og lidt større udgave. Og den er super lækker.


Lige om lidt står den på kanotur med efterfølgende middag i Tivoli sammen med alle kollegerne :-)

God fredag derude!

torsdag den 16. juni 2011

første projekt hos Line

jeg havde ikke helt besluttet mig for, hvad jeg skulle sy på Lines kursus, så første torsdag aften gik med disse shorts til Liv. Det passede helt perfekt med 3 timer.


De er allerede taget flittigt i brug, og de er SÅ søde.

fredag den 10. juni 2011

se hvad der nu står i mit køkken

så kom den! Maskinen der er værd at vente på. 18,6 kg vejede pakken, der kom med posten.


Jeg glæder mig SÅ meget til at tage den i brug. Har Meyers bagebog liggende parat med diverse lækre brød. Skal vist lige et smut i Meyers Deli på Gl. Kongevej i morgen og købe surdej (et fif jeg fik, så man ikke selv skal vente 10 dage med at have surdejen klar :-) og en masse lækkert mel. MMMM.

Rigtig dejlig fredag!

torsdag den 9. juni 2011

vendestrik

Jeg er blevet færdig med første vendestrik-projekt til Liv. Den er da sød. Men desværre - for jeg skal selvfølgelig lave fejl - så har jeg talt forkert i det ene ærme og lavet for få pinde. Det betyder, at den er lidt kortere i den ene side end i den anden. Super irriterende ...

Nå, men havde tænkt at lave et par sommerbukser til i stoffet nedenunder.


kh Tine

tirsdag den 7. juni 2011

glæder mig ...

på torsdag starter jeg på Lines sykursus. Ihhh hvor jeg glæder mig til at komme i gang igen. Og jeg glæder mig især også til at blive inspireret af Line og lære en masse af hende.
Men hvad skal jeg næsten starte med at sy? Der er så meget at vælge mellem. Jeg tænker både på shorts, bukser og en vest til Liv. I første omgang har jeg valgt lidt stoffer ud, som jeg vil tage med. Dejlige farver.


og så er jeg nu på vej til mit første jordemoder-besøg. Dejligt.

Hav en god dag!

lørdag den 4. juni 2011

overvejer køkkenmaskine

jeg går med en lille drøm om at købe en køkkenmaskine. Jeg er lige nu mest tændt på en Kenwood frem for en KitchenAid. Dette på grund af den større skål samt kraftige motor.
Jeg har f.eks. kigget på denne
En Kenwood KM020. 1500 W, 6,7 liter stålskål og medfølgende glasblender. Jeg vil så kunne ønske mig tilbehør som råkostapparat og ismaskine.

Jeg elsker at bage, så den vil primært skulle bruges til dette - både kager, brød og rugbrød.

Hvad siger I - har I nogen erfaringer?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails