onsdag den 30. marts 2011

frotté

i dag blev det til en ny slå-om-bluse til Liv. Jeg var godt nok lidt spændt på resultatet med dette brune frotté. Ville det blive lidt for retro? Men jeg synes, den blev helt perfekt. Og så elsker jeg det prikkede skråbånd - i øvrigt købt hos Garn-iture på Smallegade.

søndag den 27. marts 2011

det var det, de skulle bruges til

jeg var til polterabend med min veninde i går, og vi skulle pynte cupcakes til desserten. Jeg stod for al pynten, og det var derfor, jeg lavede så mange sukkerblomster ...

Det var en bragende succes, og på trods af, at jeg ikke engang havde halvt så meget pynt med som Julia på sine workshops, så synes jeg, der kom rigtig mange flotte cupcakes ud af det.




Og så smagte de godt.

kh Tine

fredag den 25. marts 2011

barselsbesøg

i dag cykler Liv og jeg til Østerbro for at besøge en veninde og hendes nyfødte søn. I pakken gemmer der sig denne dejlige uldvest:

torsdag den 24. marts 2011

og jeg bliver ved ...

... med at lave sukkerblomster ;-)


onsdag den 23. marts 2011

der er gået cake cup i den

apropo Julia i både Alt for damerne og Aftenshowet, så er jeg gået kageamok herhjemme. Jeg har de sidste par dage bagt og bagt og bagt. Masser af kager. Der er kager over alt - ja selv på tøjet ;-)

Desuden har jeg fundet min nye yndlingsbutik Specialkøbmanden, som er et rent slaraffenland for kage- og især cupcakeentusiaster. Jo, regningen kunne ikke holdes på et minimum, jeg måtte bare lige også købe den og den og den.
Så nu kan jeg bl.a. også producere mine egne sukkerblomster til at pynte kagerne med.
Hvad det hele skal bruges til, kan jeg ikke afsløre, før weekenden er omme...




Hav en dejlig aften.
kh Tine

tirsdag den 22. marts 2011

så er det min tur til at lege med trekanter

det skal blive til en pude



Rigtig god dag.

kh Tine

mandag den 14. marts 2011

japanske papirs-balloner

kender I dem her? Det er japanske papirs balloner, som jeg har købt i Hay. Man kan også købe andre slags lige her. Jeg synes, de er så søde at hænge op på børneværelset. Og Liv synes også, de er sjove. Hun snakker med dem. Det er "fant", "fik", "bams" og "vovvov".


 


torsdag den 10. marts 2011

ballonbukser

så fik jeg endelig syet lidt igen - og denne gang til Liv. Hun har fået et par ballonbukser i lilla babyfløjl. Mønstret er fra Minikrea. Super nemt. Super fine. Super behagelige. Super anvendelige. Dem skal jeg helt sikkert sy flere af.




De kan varmt anbefales ;-)

kh Tine

tirsdag den 8. marts 2011

Frau Tulpe

vi havde ferie i uge 8. Den første halvdel tilbragte vi i Lalandia Billund, hvor Liv hyggede sig helt vildt i både badeland og Monkey Tonkey land. Jeg er ikke selv særlig vild med sådanne steder, men når man ser hvor sjovt ens dejlige datter har det, ville man næsten ønske, man aldrig skulle hjem igen...
Nå, men om torsdagen efterlod vi Liv sammen med mine forældre i Billund og kørte selv til Berlin. Her mødtes vi med et sæt venner, som også havde efterladt datteren hos bedsteforældrene.
Vi skulle ikke på sightseeing eller noget i den dur. Vi skulle hygge, spise god mad, drikke vin og øl og så selvfølgelig sove længe ;-)
Hold da op, det var skønt.
Jeg tog ikke særlig mange billeder, men ét tog jeg da.


Jeg skulle selvfølgelig forbi Frau Tulpe i Prenzlauerberg. Det var i øvrigt en fantastisk solskinsdag og der var markedsdag inde i de gamle og utrolig hyggelige gader. Der kunne jeg godt bo!
Men butikken var som altid også super lækker. Jeg kunne jo købe mig fattig. Men jeg holdt mig i skindet og købte kun tre forskellige farver frotte. De havde nemlig frotte i mange forskellige farver. Og vi har jo netop snakket om, at det er så ski.. svært at finde farvet frotte her i DK. Jeg købte gul, brun og rød. Og jeg har da også flere ideer til, hvad det skal bruges til. Spændende.

Kh Tine

lørdag den 5. marts 2011

billeder fra en cupcake workshop

Så var det i dag, at Julia fra Århus kom og viste os, hvordan man laver de sejeste cupcakes.
Her kommer lidt stemningsbilleder fra dagen. Og I kan se mange flere rundt omkring i blogland.



Mine kreationer:


Eksempler på andres kreationer:



Tak til jer allesammen, der gjorde dagen så hyggelig. Og en stor tak til Julia for at tage hele vejen.
Og tak for alle de fine værtindegaver. Jeg er ked af, hvis jeg ikke fik sagt tak til alle, men der var så meget at se til med en Liv på armen.  Men jeg er virkelig glad for alt det lækre chokolade, de dejlige forårsblomster, krukken og det lækre creme og parfume.

og nu skal der spises ....

kh Tine

fredag den 4. marts 2011

cupcakes og hygge

så er det i morgen, at jeg får besøg af 11 skønne kvinder til cupcake-workshop anført af Julia, der kommer helt fra Århus, for at lære os lidt om cupcakes kreationer.
Ih hvor jeg altså glæder mig.
Jeg lavede mini cupcakes i går til middagen ni vuggestuen, og min dekoration var ikke en, jeg ville tage billede af og lige frem vise frem her på bloggen. Men efter i morgen håber jeg, at mine cupcakes fremover bliver uimodståelig fristende at både se på og spise.

Vi ses i morgen alle 11. Og til alle I andre, så skal der nok komme en masse billeder ud på bloggen fra dagens udskejelser.

ps. jeg har lånt et billede fra Julias blog. Jeg håber det er ok, Julia?

kh Tine

onsdag den 2. marts 2011

og så blev man en smule forskrækket

liv fik nemlig feberkramper i vuggestuen i dag...
Jeg har læst om det og håbet, at vi ikke skulle udsættes for det. Det lyder bare ikke særlig rart.
Men i dag fik Liv altså kramper i vuggestuen. Heldigvis har hun de sødeste og mest kompetente pædagoger, som bare havde fuldstændig tjek på det hele. Og de havde da også lige overskud til at trøste mig, da jeg kom.
Vi tog på skadestuen med det samme, for vores læge har aften-åbent om onsdagen, og det kunne jeg altså ikke vente på. På skadestuen løb Liv allerede rundt og lignede en, der aldrig havde haft feber, hvilket var super dejligt.
Og lægen kunne intet se, og fortalte mig bare en masse om feberkrampe og hvad man skal gøre etc. Så nu er vi hjemme, jeg er lettet, og Liv får sig en lur på sofaen.

Og så pyt med, at den flotte cardigan, mormor har strikket til Liv, blev flået af hende i krampeanfaldet, så alle knapperne sprang af og strikken gik i stykker. Vi må vist bare ønske os en ny :-)

Og så får I da lige et billede af tøsen, når hun er allerbedst. I fuld hopla på vinterferien i Lalandia Billund, hvor hun leger med en bold sammen med morfar.

tirsdag den 1. marts 2011

så blev man lige en smule stolt

surfede lige forbi boligliv.dk i dag og så, at Mette Helena havde lavet en ny artikel omkring tapeter. Den måtte jeg da lige se - det kunne jo være man fik en god idé.
Og om jeg så ikke finder mit billede af mit skab, som jeg har malet og tapetseret til Livs værelse...

Wauw. Jeg er virkelig stolt over, at BoligLiv bruger noget, som jeg har lavet. Ikke at jeg er original eller noget i den stil. Men alligevel. Jeg elsker BoligLiv og får det med posten hver måned. Og jeg er vild med Mette Helenas stil. Så jeg er bare virkelig glad for, at hun også kan lide noget, som jeg har lavet. Og hvis jeg så ovenikøbet kan inspirere endnu flere, end jeg gør via min blog, så er det jo helt fantastisk.

Jeg ville nu bare ønske, at de havde spurgt mig, eller i hvert fald informeret mig. Jeg vil da for alt i verden ikke komme til at misse at se det, når mine billeder bliver brugt på den måde. Det er jo for fedt.

ps. og så er jeg i øvrigt hjemme fra den dejligste vinterferie i BB (som i Billund og Berlin). Men mere om det senere.

kh Tine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails