mandag den 29. november 2010

vinderen er ...

Beklager jeg ikke fik lagt det på bloggen i går aftes. Men jeg blev pludselig så træt ;-)
Jeg kørte hjem til mine forældre i Vejle i går aftes, da jeg skal arbejde her i Jylland de næste par dage. Jeg er godt nok spændt på, om jeg mon kan komme til hhv. Silkeborg, Randers, Skive og Herning med al den sne og blæst. Men jeg prøver.

Nå men tilbage til det vigtige. Vinderen!
Det blev til 26 lodder i skålen, og jeg fik min mor til at trække et nummer.
Vinderen blev nummer 16 = Belladotte

Tillykke til Helle. Send mig din adresse på baggertine@hotmail.com og jeg sender fluks din pakke afsted - eller det vil sige ca. torsdag, da jeg lige skal hjem til Frederiksberg igen.

Rigtig dejlig dag til jer allesammen.

kh Tine

søndag den 28. november 2010

så blev det sørme jul hos os

udenfor sner og sner det.  Og indenfor pynter vi op, har ild i pejsen og skal helt sikkert have æbleskiver meget snart - som i dag. Jo, det er ved at blive jul hos os. Hold op hvor er det altså bare hyggeligt, når man kigger ud af vinduet og bare ser hvidt hvidt og hvidt. Nå, men jeg fandt derfor julepynten frem og fik det sat de rette steder. Ikke super meget. Lidt, enkelt men godt. Se bare her ...








#1 - julestjernen jeg lavede af papir fra Muji - Husk du kan i dag vinde netop sådan et sæt med en masse flotte farver papir samt foldeinstruktion til 6 forskellige julefigurer. Jeg trækker lod kl. 21.00.

#2 - en fin lysende stjerne i vinduet - den er så hyggelig.

#3 og 4 - Liberty julepynt købt på Trendsales sidste år. Kan ikke huske, hvad hun hed ... Det er så fint.

#5 - En engel i glasskabet ...

#6 - fine filthjerter i Livs vindue - hjemmelavet for 5 år siden vil jeg tro. Jeg filtede et stort stykke med hvidt på den ene side og rødt på den anden sige. Bagefter klippede jeg hjerter af filten, lavede et hul og satte lædersnor i. Virkelig fint.

God 1. advent til jer alle. Min er lige lidt op af bakke, da jeg kom hjem fra byen kl. 5.30. Det var en super julefrokost med nogle super seje tøser...

kh

torsdag den 25. november 2010

give it away give it away give it away now

i går havde bloggen her 1 års fødselsdag - wauw. Og det skal fejres med en give away.
Jeg var desværre ikke hjemme til at kunne skyde min give away afsted i går, men så kommer den da bare i dag i stedet :-)

Da jeg var i London, var jeg inde i den fantastiske butik "Muji", som dem af jer der har været i London helt sikkert kender. Her købte jeg lidt forskelligt papir, en gennemsigtig plastic æske med 8 rum og låg, samt en fin lille pakke med en masse forskellige farvet papir og vejledning til at folde 6 forskellige julefigurer. Jeg har lavet et par af dem, så I kan se hvad det foreksempel kan være.

Den kan blive din. Det eneste, du skal gøre, er at skrive en kommentar her nedenunder. Har du lyst til at låne billede og linke på din egen blog, så er du meget velkommen.
Jeg beklager den ringe billedkvalitet, men det var mørkt, og jeg skulle bruge blitz ... you know!





Jeg trækker vinderen allerede på søndag, hvor det jo er 1. advent.

tirsdag den 23. november 2010

symaskiner i lange baner

i denne weekend har jeg været en tur i London sammen med min kæreste. Det var skønt at sove længe, spise ude og shoppe løs.
Vi boede 10 minutters gang nord for Covent Garden, så det var virkelig centralt. Fredag ankom vi omkring kl. 22 på vores hotel og ville ud at spise lidt. Vi endte i midten af teater-området og på en pub, som er en af Londons ældste. Vi kunne ikke få et bord med det samme, så fik en drink i baren. Her kom vi i snak med et ægtepar, der boede i London, og inden vi fik set os om, havde de lavet en to-do-liste til os, samt de reserverede bord på en super indisk restarant til lørdag aften. Det var fantastisk.

Søndag var vi i Notting Hill, og da vi gik på Portobello Road, faldt jeg over en hulens masse gamle symaskiner inde i en tøjbutik. Se bare her:





Jeg shoppede ikke helt så meget i London, men det blev dog bl.a. til en lille ting fra Muji, som skal bruges i en give away her på bloggen meget snart....

kh Tine

lørdag den 13. november 2010

ny gammel symaskine

så har jeg købt mig en ny men brugt symaskine. I anbefalede mig tidligere en masse forskellige, men de fleste var en Pfaff - og det blev det så.  Jeg syntes dog ikke, at jeg ville bruge så mange penge på det, så det blev en brugt.
Og her er den så:


En tipmatic 6152, som er 3-4  år gammel. Jeg har endnu ikke nået at sy på den, da jeg først lige har hentet den på posthuset i dag. Jeg har købt den her. Men jeg kan da næsten ikke vente. Forventer at den er en drøm at sy på, så jeg er rimelig spændt.

Men i øvrigt. Det her symaskine kiggeri har fået mig til at tænke på, at jeg er helt p(f)aff over, hvor grimme symaskiner egentlig er. Hvorfor kan man ikke købe dem i nogle lidt mere moderigtige farver. Jeg gad godt, at min symaskine var sort, blå eller rød. Det kan da virkelig ikke være så svært. Hvad synes I? Kender I til symaskiner i andre farver end creme-farvet?

Og så sal I lige se et par æsker, jeg købte hos søstrene i dag. De er helt vildt fine. De er vist tiltænkt som gaveæsker, men mine skal nu pynte på reolen og indeholde et eller andet, som jeg endnu ikke er kommet på. Min kæreste bliver sikkert rigtig glad for endnu nogle æsker, man kan putte ting i ... (læs: han synes, jeg har alt for mange i forvejen!).


Nå, andestegen er ved at være færdig, vinen står på bordet, og lørdag aften venter på at blive brugt til hygge.

Hav en god weekend.

tirsdag den 9. november 2010

jule-krea-dag reminder

jeg vil blot minde jer allesammen om, at søndag den 5. december har jeg inviteret til jule-krea-blog-hygge-dag hjemme hos mig. På nuværende tidspunkt bliver vi 11 blog-piger, så der er stadig et par pladser, hvis du skulle have lyst til at være med.
Se indbydelsen og deltagerne her.

kh

lørdag den 6. november 2010

fødselsdagsgave

vi kender en lille piger, som fyldte 1 år i går. Vi var hjemme hos hende til aftensmad og fødselsdagshygge. Alberte, som hun hedder, fik et par hjemmesyet EG smækbukser. Denne gang med jersey i benene og lomme foran.


Jeg synes stadig, det er svært med skråbånd, men jeg er blevet bedre til det :-)
Vi tager et smut til morfars fødselsdag i dag i Vejle, så det skal nok blive en super weekend.
I må også have en rigtig dejlig weekend.

kh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails