lørdag den 14. august 2010

en dejlig dag

I dag har familien været på besøg for at fejre fødselsdag for mig og for at se vores nye hjem.
Jeg stod i køkkenet stort set hele formiddagen for at kreere en dejlig menu. Jeg vil lige vise jer desserten. Boliglivs opskrifter bliver flittigt brugt herhjemme, og desserten var derfor også derfra. Det er en tiramisu med rabarber og kokos.


Jeg kunne desværre ikke finde opskriften på deres hjemmeside, men hvis der er nogen, som er interesserede, smider jeg gerne en opskrift her på siden. Den smagte himmelsk.

For laaang tid siden syede jeg en EG slå-om-kjole til Liv, og den kan hun nu passe. Hun havde den på i dag, og den var virkelig fin til hende - syn's du ik?


Som det ses på det ene billede fik hun en Build-a-Bear bamse. Ikke lige min yndlingsfarve, men Liv blev overlykkelig, og den fik mange kram.
Til sidst vil jeg bare vise jer, hvordan en stue ser ud efter 2 børn har leget.


Nu er der stille igen, og gæsterne kører mod vest, Liv sover, opvaskeren kører, og jeg skal snart i seng....

I baggrunden kan man i øvrigt ane nogle af min skønne gaver: Vipp toiletspand, wok, Havblik garn fra Tante Grøn, et chatboard i den fineste blå/grønne farve, mascara, håndklæder og lækkert hjemmelavet marmelade. Og i tirsdags (hvor det var min fødselsdag) fik jeg en ipod nano samt brunch på Berrnstof Slot af Mogens & Liv, øreringe fra Louise Kragh og drikkeglas fra Hay af vores gæster. Alle helt i min smag. Jubiiii.

Håber også I har haft en dejlig lørdag.

onsdag den 11. august 2010

10 ting du ikke vidste om mig ...

Jeg er blevet tagget af Pia i en blogleg, der hedder "10 ting, du ikke vidste om mig". Efter jeg har fortalt jer 10 ting om mig, skal jeg sende legen videre til 6 andre bloggere.

10 ting om mig:
  1. jeg havde fødselsdag i går
  2. jeg er ved at tage en uddannelse i NLP i NLP-huset i Valby
  3. jeg skal helst sove 8 timer hver nat
  4. jeg elsker at bage kager og brød - og i øvrigt også at spise det
  5. min yndlingsfarve er blå
  6. jeg cykler til og fra arbejde hver dag - det løber op i ca. 20 km.
  7. jeg elsker at vaske tøj
  8. et af mine favorit-tøj-mærker er Filippa K
  9. i min ferie læste jeg 'Prædikanten' af Camilla Làckberg
  10. jeg er ved at planlægge en tur til London med min kæreste
De seks bloggere, som jeg meget gerne vil vide lidt mere om er:

Christina - fra krudtuglensmor
Kirsten - fra stubenfreude
Emilia - fra vintagefryd
Mia - fra madebymiahansen
Janet - fra maagaardsmidtliv
Pernille - fra abenogelefanten

Håber I vil lege med.

tirsdag den 10. august 2010

udsalg hos anne black

Da jeg var til mini-krea-møde tidligere på året hos Mia, snakkede vi om udsalg hos anne black, og at jeg skulle sige til, når det kom igen.


Det gør jeg så nu. Anne black holder 2. sorteringssalg

fredag den 20. august kl. 12-18
lørdag den 21. august kl. 11-14

Adressen er Vesterbrogade 14, kælderen, København
Der er rigtig mange fine ting. Men jeg anbefaler, at man kommer fredag. Sidst kom jeg først lørdag, og da var der ikke meget tilbage.

mandag den 9. august 2010

fik du ikke fat i en småfolk cykelhjelm i netto?

så kan jeg måske hjælpe.

Jeg var netop i Netto ved Glostrup Storcenter, og der er der sørme stadig et par stykker i str. small og et par i x-small.
Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi eller bor langt væk og bare må have den, så vil jeg gerne gå forbi og købe den til dig.

Bare sig til.

fredag den 6. august 2010

stof i lange baner

Jeg har købt lidt nyt lækkert retrostof hos hende her på trendsales. Så nu er der ikke længere nogen undskyldninger for ikke at få syet lidt - ikke fordi jeg har mange af dem...

Det er super flot og lækkert. Se bare her:


I torsdags havde vi i øvrigt gæster. 4 voksne og 4 børn dvs. at med os var vi 11 i alt. Det var aldrig sket i vores gamle lejlighed, og det var bare så skønt at se ungerne løbe rundt og lege i de forskellige rum - helt uden at det virkede trangt med pladsen. Fedt!

I dag skal vi til 18 års fødselsdag i Odense. Hvad skal du lave?

tirsdag den 3. august 2010

hvilken symaskine skal man vælge

Min symaskine har snart udtjent sin værnepligt. Det er Bilkas den bedste til 700 kr (tror jeg), købt for i hvert fald 10 år siden.

Den er fin til husbehov, og den kan egentlig også mange ting. Men jeg må erkende, at efterhånden som jeg syr mere og mere og gerne vil lave fine detaljer, så er den ikke altid lige god. Senest da jeg syede etuiet til hæklenåle til Mia, gik den fuldstændig i hårdknude og ødelagde noget af skråbåndet. Det er træls. Og så larmer den rigtig meget.

Så måske er det på tide at skifte den ud. Det kunne da også være fedt at sy på en maskine, som bare var super lækker.

Men jeg har ingen forstand på symaskiner. Hvilken skal man vælge? Hvilke mærker er gode?
Den skal ikke nødvendigvis kunne brodering og andre fancy ting, men blot de almindelig ting. Og så må den selvfølgelig godt koste mere end 700 kr., men ikke mange tusinde kroner.

Er der nogen, der kender til en rigtig fin maskine, som kan anbefales?

mandag den 2. august 2010

tapet til bytte

Jeg har fået en værdikupon til flugger farver til en rulle Light & Bright tapet efter eget valg. Værdi 329 kr.
Der er dog ikke noget af det, der falder i min smag og som lige passer ind i mit hjem, men det kunne jo være, at der er en af jer derude, som kunne tænke sig at bytte med noget for sådan en rulle. Jeg er interesseret i retro stof, tapet, hjemmelavede sjove ting eller måske noget helt andet.


Jeg har vedhæftet 2 billeder af eksempler på tapetet, men der findes meget mere. Det hele kan ses på flugger.dk.

kh Tine

change away og nye lamper

For noget, der føles som meget lang tid siden, aftalte Mia og jeg at lave en change away. Og nu er jeg endelig blevet færdig. Hun skal have et hæklenåle-etui, og jeg får af hende en af hendes smukke cafe-pusletasker. Jeg har syet etuiet i lilla babyfløjl og retro stof. Det var egentlig meningen, at retrostoffet skulle være indvendig, men da jeg skulle til at sy det sammen, syntes jeg, det var synd at gemme stoffet væk, for det er så smukt. Så i stedet blev det omvendt. Jeg synes, det er blevet ret fint. Jeg håber, at Mia også bliver glad for den.

Her får I et par billeder af resultatet, før pakken sendes afsted.


I går var vi ude og kigge på sovesofa, og vi fandt sørme en rigtig fin en i BoConcept. Desuden fik vi købt 2 af denne lampe (dog i den vintage-blå farve), som skal hænge over vores spisebord. Desværre kan vi først få dem om en måneds tid. Jeg synes, det har været utrolig svært at vælge lamper til vores spisebord. De skal passe til rummet, møblerne og man skal kunne holde ud at kigge på dem hver dag i mange år. Desuden er der åbent fra vores køkken og ind i stuen, så lamperne skulle også passe lidt til stuen. Uha der var mange ting, der skulle passe. Men så tog vi altså bare en beslutning i går, og så krydser jeg bare fingre, arme og ben for, at jeg bliver tilfreds, når de endelig hænger ...

søndag den 1. august 2010

ferie og første granny-stripes-projekt færdig

Ja så kom dagen som er den allersidste dag, før arbejdet igen kalder.
Vi kom hjem fra Tyrkiet i går, og det var en skøn tur. Det har været 3 dejlige uger med ny lejlighed, tur i sommerhus og sidst Tyrkiet. Og I de tre uger har Liv lært at gå, fået en ny tand, og hun kan nu tælle til tre...


Og så er jeg blevet færdig med mit første granny-stripes-projekt, som var et dukketæppe. Det er blevet rigtig fint, og jeg kan nu godt begive mig ud i et større et af slagsen. Jeg har ønsket mig mere af Tante Grøns garn til min fødselsdag, så der kan komme rigtig mange farver på.

I dag står den på lidt indkøb og kiggen på sovesofa til vores gæsteværelse. Alle butikker har jo åbne i dag, så vi skal på shopping. Vi skal nemlig helst nå så meget som muligt, inden arbejdet begynder.

Jeg ville dog i dag ønske, at jeg boede i Jylland, for hvem ville ikke gerne være med til blogtræffet i Århus??? Men jeg ønsker jer alle en rigtig god dag, og så glæder jeg mig til at høre om det.

kh Tine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails