søndag den 27. juni 2010

familieudflugt

Det er den dejligste søndag i dag. Vi er alle tre hjemme, solen skinner og tjaaa det er egentlig alt hvad der behøves for at få en fantastisk dag. Så vi hoppede på cyklerne og kørte ud til Christianshavn, hvor båden ligger.


Det var første gang, at Liv var med. Hun syntes, det var sjovt at vinke til de andre sejlende, og vi sad bare og nød vinden i håret mens vi passerede Operaen, Amalienborg, Skuespilhuset, Den sorte diamant og Islands Brygge. Til sidst blev hun dog meget træt og faldt i søvn i armene af mig. Det var bare så hyggeligt.


Hun fik også lov til at sidde ved farmand og være med til at styre lidt. Båthornet virkede desværre ikke i dag - det ville ellers have været et hit.

Har I andre også været ude og nyde vejret?

et loppe-kup

Jeg gik forbi loppemarkedet ved Frederiksberg Rådhus i går. Her fandt jeg det fineste gamle køkkenskab. Jeg har længe ønsket mig sådan et, men har ikke været til at finde til en ordentlig pris. Her skulle de have 250 kr., og jeg kunne derfor ikke dy mig. Jeg blev da nødt til at eje det skab.


Så nu skal det bare shines op med lidt maling og evt. tapet inden i. Jeg tænker det skal hænge på Livs nye værelse - som hun i øvrigt får om meget få dage - og indeholde nogle af alle hendes fine legesager.
Jeg synes dog, at det er vildt svært at vælge farve. Har I nogle gode ideer?

Rigtig god søndag.

onsdag den 23. juni 2010

jeg tænder bestemt ikke på tænder

Jeg er ikke bare træt. Jeg er meget træt. Liv er ved at få en ny tand, og hun er fuldstændig utrøstelig i meget lange perioder. Vi prøver alt med gåture, masser af kram og kys, dejlig mælk, banan, sang, læse bøger, Teletubbies - altså alle de ting, som Liv plejer at blive glad for. Men intet virker. Til sidst fandt vi vaniljeisen frem fra fryseren. Liv har ellers adrig fået is, og vi ville gerne holde det ved det lidt endnu, men vi blev enige om, at det kunne være godt for hende, fordi det smager godt og køler gummerne. Og ganske rigtigt så elskede hun isen, og den gjorde hende glad i en periode. Men så startede det igen.

FUCK det er hårdt. Jeg sov nok ca. 2 timer i nat, og jeg kan bare ikke overskue endnu en nat på den måde. Og det er svært at skiftes til at holde hende, for hun vil kun have mig. Far kan ikke rigtig bruges. Det er sådan set hårdt for os begge...

Hvordan var det dengang jeres børn fik tænder? Og har I gode råd?
Liv vil heller ikke engang have sin elskede sut. What to do?

søndag den 13. juni 2010

hyggeligt krea-træf

I dag har jeg været i Tølløse for at mødes med 5 skønne tøser. Dagen fløj afsted med bytning af lækkert stof, inspiration fra og til hinanden, aftegning af mønstre, hækling, syning, sludreri (kan man sige det?) og sandwich og kagespisning.

Jeg havde desværre glemt mit kamera, men heldigvis var der flere af de andre, som havde husket deres. Du kan derfor se skønne billeder fra en skøn dag hos både Mia, Anne og Gry.

Jeg byttede stof med et par af tøserne, og fik tegnet mønster af til denne fine elefant samt en meget sød buksedragt fra Elsebeth Gynther. Har desværre ikke noget billede af den, men håber at jeg kan få den syet snart. Desuden fik jeg arrangeret en change-away med Mia.



Og så blev jeg næsten færdig med en ny solhat til min lille Liv.


Tusind tak piger, for en dejlig dag: Mia, Anne, Gry, Pernille og May.

mandag den 7. juni 2010

hjemme fra Prag med skønne souvenirs

Jeg har simpelthen haft den mest fantastiske weekend i Prag med 5 skønne tøser. Vi boede i en stor lejlighed meget tæt på den gamle rådhusplads. Vejret var helt perfekt og byen er jo sååå hyggelig.
Vi var da på lidt sightseeing, men ellers har vi siddet i solen, nydt de tjekkiske øl, spist på hyggelige restauranter, og været i byen til kl. 4 om natten, hvor der ikke blevt sparet på daquiries'ne. Jo jo det har været skønt.
Der var jo selvfølgelig en masse butikker med souvenirs, som jeg normalt altid går langt udenom, men så var det, at jeg lige havde glemt, at Muldvarpen jo er tjekkisk. Den husker jeg fra tysk tv, som jeg så da jeg var helt lille. Og den var så sød.


Så jeg blev da nødt til at købe noget med hjem til Liv (og mig). Det blev til en fin lille kuffert, som pt. indeholder Livs duplo klodser, og så et vendespil, som jeg glæder mig til at spille med hende.


Jeg læste en anmeldelse af tegnefilmen her, og nu bliver jeg simpelthen nødt til selv at købe en af dem og se om gensynsglæden er lige så stor, som glæden ved at se det tilbage i min barndom.

Kan I huske Muldvarpen?

onsdag den 2. juni 2010

Solhat og nyt gammelt stof

Her til aften har jeg fået syet endnu en solhat fra EG-bogen. Denne er stærkt inspireret af en solhat syet af Barbara. Den var bare så fin, så jeg blev nødt til at lave en magen til. Jeg syede faktisk også en rigtig fin en i weekenden, men jeg glemte at tage et billede af den, inden den blev givet væk som gave - øv! Hvad tænkte jeg dog på... Denne skal gives til min nevø, der fylder 2 år om halvanden uge.


Og så har jeg fået 2 sæt retro sengetøj af en kollega. Vi kom tilfældigvis til at snakke om gammelt sengetøj, og så nævnte hun, at hun brugte hendes gamle sengesæt som pudseklude og lign. WHAT! Derefter sagde hun så også, at jeg da meget gerne måtte få det, hvis jeg ville bruge det. Det ville jeg selvfølgelig meget gerne. Det gule er klippet i mindre (pudse)klude, men det brune er i et stort stykke.


Fortsat rigtig god aften til jer alle!

tirsdag den 1. juni 2010

Tips til Prag

På fredag tager jeg til Prag sammen med 5 skønne veninder. Vi skal bare hygge os rigtig meget hele weekenden med lidt sightseeing, tøsesnak og selvfølgelig en masse tjekkiske øl...
Vi flyver fredag kl. 18.30 og kommer hjem igen mandag eftermiddag. Vi skal bo i en super fed lejlighed i den gamle bydel ikke langt fra den gamle rådhusplads.

Men så var det, at jeg tænkte, at nogle af jer sikkert har været i byen, og måske kunne give et par fif om nogle steder, der er værd at se eller om gode cafeer/restauranter, der er værd at besøge.

Alle forslag er velkomne.

wiii en award til mig!

Kristina med bloggen Mikkelsbær har givet mig en award. Tusind tak for det, Kristina.

Jeg er vist ved at være en ud af mange, der har fået awarden, så de fleste af jer kender det, som følger med. Jeg skal nemlig fortælle 7 ting om mig selv, takke og linke til giveren, vise awarden på bloggen og linke til 7 andre, som jeg synes fortjener en award.

7 ting om mig:

1. Jeg æææælsker mad og kager, men vil meget gerne tabe mig 5 kg. - NU!

2. Jeg har syet patchwork i næsten 20 år. Gik på aftenskole da jeg var omkring 12 år gammel - forestil jer lige mig sidde der med en masse gamle koner ... Sjovt syn! Men jeg lærte en masse.

3. Jeg mødte min kæreste på en blind date, som en af vores fælles venner havde sat op.

4. Jeg er født i Odense, men har også boet i både Horsens, Vejle, Århus og bor nu i København på Frederiksberg.

5. Vi skal flytte til en større lejlighed på Frederiksberg lige om lidt eller mere præcist den 1. juli. Og jeg glæder mig så meget.

6. Jeg er ved at tage en uddannelse i NLP - Practitioner.

7. Jeg arbejder som marketingkonsulent i Arbejdernes Landsbank.

Og det var så lidt om mig. Jeg kan næsten ikke beslutte hvilke 7 fantastiske bloggere, jeg skal vælge, så jeg håber det er okay, at jeg dedikerer denne award til alle jer derude. I laver simpelthen de skønneste blogs og inspirerer mig så meget hver eneste dag.

kh Tine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails