tirsdag den 27. april 2010

blogtræf på Sjælland og en lille bold

Jeg vil lige fortælle, at Mia fra bloggen madebymiahansen, netop har annonceret, at der skal være et multikreativt blogtræf på Sjælland - nærmere bestemt Tølløse. Det løber af stablen søndag den 13. juni fra kl. 11 til 14/15 tiden. Skynd dig hen på hendes blog, og skriv til hende om du har lyst til at deltage. Jeg skal selvfølgelig med. Det er selvfølgelig meningen at dagen skal være spækket med kreative indslag og mulighed for bytterier af stof, papir, hjemmelavede ting etc.

Igen i dag har jeg været hjemme fra arbejde med en eller anden form for mavevirus. Rigtig irriterende, når jeg nu er ved at have godt travlt på arbejdet. Men i stedet har jeg fået lavet lidt kreativt herhjemme. Det blev til en patchwork-bold af femkanter til Liv. Hun elskede den fra første blik, og slipper den ikke lige sådan med det samme.

Fortsat god dag til jer alle!

mandag den 26. april 2010

do you feel lucky, punk? YES!

Kan man andet end at smile, når man vinder en give away 2 dage i streg?
Jeg har ellers været lettere deprimeret efter en weekend, hvor jeg har ligget syg i sengen - hvilket jeg faktisk stadig gør. Men i morges opdagede jeg så, at jeg var blevet udtrukket som vinder hos hende her i går aftes, og jeg vandt sørme denne fantastiske flagranke:


Den skal selvfølgelig pryde Livs nye værelse.
Og sørme om jeg så ikke også er blevet udtrukket som vinder i dag hos hende her, og her vandt jeg disse skønne svampe:


Ej hvor er jeg bare heldig. Tusind tak til begge de dejlige damer fordi I laver sådan nogle skønne ting, og fordi I trak mig som vinder. Er bare glad.

Men nu bliver jeg også helt flov. Jeg må vist selv i gang med en give away, så jeg kan give lidt igen. Så hold øje med min blog, for der vil snart blive annonceret en ny give away.

kh Tine

onsdag den 21. april 2010

en skøn cardigan

I skal da lige se den nyeste cardigan, min mor har strikket til Liv. Den er super lækker, grå og med orange knapper. Jeg valgte en lidt afdæmpet farve denne gang, da meget af Livs tøj er spraglet, og det derfor er rart med noget, som går til næsten det hele.


Fortsat rigtig god dag til jer alle!

søndag den 18. april 2010

sekskantet patchwork

Jeg elsker patchwork, og især den type man syr i hånden. Det er så hyggeligt at sidde og nørkle med i sofaen. Ligesom så mange andre herinde i blogland, er jeg gået i gang med et sekskantet projekt. Jeg har 2 store gulvpuder, som jeg selv har haft liggende med grå/brunt betræk. De skal nu fornyes med et sekskantet betræk. Den ene med store sekskanter, og den anden med mindre sekskanter men i samme farver. Bagsiden, tror jeg, skal være en tyk fløjl i orange, lilla eller brun - i ægte 70'er stil.


Jeg er ikke nået så langt endnu, men det bliver i farverne som på billedet. Tror det bliver super flot på gulvet i Livs værelse sammen med hendes røde Happycat. Et rigtig hyggehjørne, hvor vi kan læse bøger eller bare lege.

I dag står den på 75 års fødselsdag i Odense. Så vi kører hjemmefra ved 11-tiden. Vil tænke på alle jer heldige asener, der er til blogtræf i Jylland. Glæder mig til at høre om det.

Rigtig god søndag.

lørdag den 17. april 2010

Livet er sødt

Så bagte jeg da lige de lækreste kanelsnegle. Sneglene kommer overhovedet ikke til sin ret på dette billede. Hele lejligheden duftede af det dejligte kanel og ingefær. Og de smagte himmelsk.


Vi har haft gæster til brunch i dag, og vi skulle da lige have lidt lækkert og sødt til dessert. Og det var da en åbenlys lejlighed for mig til at prøve denne opskrift af fra "Det søde liv", der sendes på DR om mandagen. Disse smørbagte kanelsnegle var med i udsendelsen i mandags, og man kan vist roligt sige, at mit mundvand havde svært ved at blive indenbords. Mums siger jeg bare.

Velbekomme!

tirsdag den 13. april 2010

Kan man det?

Jeg har syet et lille sæt tøj i str. 56 til et vennepar, der meget snart skal have en datter. Et par posebukser i rødternet stof og en jersey bluse i lilla striber. Det er første gang jeg har syet i jersey stof, og derfor heller ikke lige opmærksom på de ting, som jeg skulle have været opmærksom på.


Jeg var sikker på, at jeg klippede ærmerne ud i den rigtige retning, men da jeg var HELT færdig med blusen og stod og beundrede mit værk ;-) så opdagede jeg, at strækket går i længden af ærmet og ikke i bredden - Åh nej! Det tog mig lidt lang tid at lave blusen, og tid er ikke det jeg har allermest af i verden pt, så jeg er bare så ærgelig over det.
Men så er det, at jeg tænker, at det godt kan gå alligevel. Den kan godt strækkes lidt, og nu er det jo til en lille en osv osv. Jeg vil jo helst undgå at sy en ny, men det nytter jo ikke noget, hvis den ikke kan bruges. Og så er jeg jo nok også en smule perfektionistisk med sådan noget.

Men hvad synes I. Kan man give den væk alligevel, eller skal jeg lave en ny?

søndag den 11. april 2010

Alt om håndarbejde

Kender I det blad, der hedder 'Alt om håndarbejde'? Det er et blad, som min mor abonnerede på i 70'erne og 80'erne. Jeg tror egentlig, at man kunne købe det op i 90'erne også, men nu eksisterer det ikke mere.

Nu har hun givet mig alle sine blade. Jeg vil tro, der er omkring 50, som alle er sorteret i fine gule mapper. Jeg kiggede dem lige igennem, sidst jeg var hjemme (tager dem altså ikke med til Kbh, før jeg er flyttet og får mere reolplads). Men hold da op, hvor er der mange skønne ting i de blade. Og det er alt muligt lige fra hæklede mormor firkanter til strikkede heldragter til baby til patchworkpuder til ... ja jeg kunne blive ved. Og så er det hele i den fedeste retro-stil.



Der er også mange ting, som ikke lige falder i min smag, men ellers er der så meget af det, som er total moderne i dag. Der er f.eks. også en masse fine bamser/dyr, som vil være så fine på børneværelset. Tror jeg skal lave en af dem til en give away på et tidspunkt.

kh Tine

torsdag den 8. april 2010

give away, change away og japansk kunst

Jeg har den seneste tid fået en del nye ting. Noget har jeg vundet, noget har jeg byttet mig til, og så har jeg også købt lidt. Her får I lidt billeder af det hele:

Den her fine notesbog vandt jeg i en give away hos Frk. TingelTangel.


Og det her smukke stof har jeg byttet mig til med hende her.


Og så har jeg selv været lidt på shopping. Jeg købte denne fine madkasse og rejsegaffel på denne hjemmeside.


Det er en japansk kunstner, som hedder Shinzi Katoh, der har lavet illustrationerne. Han er meget velkendt og har også illustreret mange børnebøger. De seneste år har han så fået mere interesse for keramik, melamin, glas osv. Det er super fine ting.

Og sidst men ikke mindst var jeg også forbi Tiger og købe det populære sewing kit til blot en 20'er.


Og så tænker jeg bare hele tiden på alle de ting, jeg ønsker mig til mit nye hjem.
Glæder mig SÅ MEGET!!!

kh Tine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails