mandag den 29. marts 2010

ønsker til en 1-årig

Min lille dejlige datter fylder snart 1 år. Jeg skal lave en ønskeseddel til familien, og jeg synes faktisk, det er lidt svært. For hvad ønsker Liv sig egentlig?

Så tænkte jeg, at der helt sikkert er en masse kvinder her i blogland, som enten selv har en 1-årig+ pige eller i hvert fald kender en. Og det vil glæde mig rigtig meget, hvis I vil fortælle, hvilket legetøj hun har været helt vild med. Og hvis I har andre sjove ideer end legetøj, er de også meget velkomne.

Faktisk er det også sådan, at vi har købt en ny og super dejlig lejlighed, som vi skal flytte ind i til juli. Jubiiiii! Og her får Liv sit eget værelse. Det vil sige, at fine ting til hendes værelse, også kune være ønsker. Så kom endelig med gode ideer.

Nogle af de mere almindelige ønsker, jeg allerede har skrevet på ønskesedlen, er bøger og puslespil. Men der er også wallstickers, som f.eks. denne her:


Eller en tallerkenrække i en flot farve til alle bøgerne. Rent stilmæssigt er jeg faktisk helt fjollet med de børneværelse, man kan se på www.retrovilla.com.

Men derfor kunne det jo godt være, at I havde en fantastisk ide, som jeg ikke lige havde tænkt på.

Håber på en masse kreative og sjove ideer.
kh Tine

søndag den 28. marts 2010

Et par sommerbukser

Så blev der endelig syet lidt på maskinen igen. Efter jeg er startet på arbejde, er det bare som om, der ikke er så meget tid til det.
Denne gang har jeg syet et par shorts i piratlængde til Liv. De er syet i samme stof, som sommerhatten i et tidligere indlæg. Så matcher det jo lis'som - wauw.


Buksemønstret er fra en bog, jeg netop har købt. Den hedder 'Børnetøj 0-3 år' af Hanne Meedom og Sofie Meedom,


og jeg må sige, at jeg synes, den er rigtig god. Ikke blot har den fine og nemme mønstre, men den beskriver også hvordan man skal gøre på en måde, så en nybegynder som mig kan forstå det. Og ting som jeg ikke vidste, hvordan jeg gjorde, som f.eks. hvordan man lige sætter en ribkant i buksebenet eller laver rynk med elastik, det er alt sammen beskrevet. Dejligt, for nu kan jeg for alvor begynde at kaste mig ud i sykunstens regler.

kh Tine

tirsdag den 16. marts 2010

Endnu en award og sidste pakke færdig

I mit sidste indlæg gav jeg en award til Anne med bloggen Apfelstrudel, og sørme om hun så ikke også gav mig en tilbage. Anne skrev om min blog: Tine er ligesom mig tosset med Elsebeth Gynthers mønstre, æsker, papir og tapet, så det er altid sjovt at se, hvad Tine laver.

Det er altså bare så skønt at få sådan noget at vide, og hvor kommer man bare i godt humør af det. Tusind tak, Anne.

Og så har jeg her til aften langt om længe fået lavet gaven til Emma Julie færdig. Undskyld, Emma Julie, at det tager så laaaaang tid. Men nu skulle den gerne flyve til Australien lige om meget snart. Og fordi du har måttet vente, så lægger jeg lige en lille ekstra ting med. Nedenfor kan I se et lille glimt at gaven.


Hvad det er, må I vente med at se, til Emma Julie viser den på sin blog.

kh Tine

mandag den 15. marts 2010

Så fik jeg sørme lige en award

Iiiiihh altså. Emma Julie har sørme givet mig en award.


Emma Julie skrev om mig: 'Hun lager så utrolig mye fint i de herligste retro stoffer.' Det er jeg virkelig glad for, at Emma Julie synes. Det er bare så dejligt, når andre kan kigge på ens hjemmelavede kreationer og synes, at det er flot.
Jeg lavede min blog for, at jeg selv kunne blive inspireret af andre og motiveres til at sy lidt mere, men det, at andre også bliver inspireret og motiveret af mig, er bare en super dejlig ting.

Reglerne for denne award er som følgende:

The sunshine blog award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blogword. The rules for accepting the award are:
  • Put the logo on your blog or within your post
  • Pass the award to 12 bloggers, and link the nominees within your post
  • Let them know they received this award by commenting their blogs
  • Share the love and link to the person from whom you received the award from
Jeg har det ligesom Emma Julie, at jeg synes, det er lige i overkanten at sende awarden videre til 12 bloggere. Før man ved af det, har alle her i blogland modtaget awarden, og nogle har sikkert modtaget den op til flere gange. Men omvendt synes jeg også, at de bloggere, som virkelig inspirerer mig, skal have det at vide. Der er mange, som jeg følger, og som inspirerer mig, men jeg har valgt, at give awarden videre til 4 kvinder, som jeg ekstra meget godt kan lide at følge:

Christina fra bloggen 'rappedikke'
- Christina er helt utrolig dygtig til at sy tøj. Hun bruger meget Elsebeth Gynthers modeller, som jeg er helt vilde med. Derfor finder jeg ofte inspiration her. Desuden er Christina meget sød til at hjælpe, hvilket jeg har benyttet mig af et par gange.

Julia fra bloggen 'thevintagehausfrau'
- fordi hun har så mange gode kreative ideer og laver en virkelig lækker blog.

Anne fra bloggen 'apfelstrudel'
- fordi hun syr de smukkeste ting. Især hendes kørepose er jeg helt tosset med.

Shina fra bloggen 'klassisia'
- Shina siger selv, at hun er nybegynder i det kreative, men det synes jeg nu ikke, man kan se. Hun laver så mange flotte ting, og har også tit nogle lidt anderledes ideer. Det er rart, at det hele ikke ligner hinanden her i blogland.

Jeg håber, at I vil tage imod min award.
kh Tine

tirsdag den 9. marts 2010

Gaveleg

Jeg skal jo have sendt 3 pakke ud til 3 kreative kvinder, som er:

Kristin, albertogvill
Emma Julie, Emmajulie

Jeg har researchet lidt på jer, og jeg har besluttet, at I får 3 forskellige ting. I er meget forskellige, og jeg kunne ikke lige finde på noget, som passede jer alle. Derfor får I en unik ting lavet specielt til jer.
På trods af at Liv er startet i vuggestue, har jeg haft meget travlt, og gaverne er derfor ikke afsendt endnu. Men de to af dem er færdige, og jeg tror, at jeg vil sende dem afsted i dag. Den sidste gave, som er til Emma Julie, er endnu ikke færdig. Men jeg ved godt, hvad det skal være. Det er lidt vildt, for den skal faktisk sendes helt om på den anden side af kloden - nemlig til Australien!!!! Hvor er det fedt, at ens krea kommer sådan rundt i verden.

I får lige et lille kig på de to gaver, som afsendes i dag...


Den til venstre er til Kristin, og den til højre er til Anne.
Hvad det er, må I se på deres blog, når gaverne er modtaget.

kh Tine

fredag den 5. marts 2010

give away gave og gaveleg

Jeg modtog i går den fine lille fyr, som jeg vandt i en give away hos hende her. Den har nu fået sin plads her på hylden med lampen og vaserne. Tusind tak, Puk. Den er bare rigtig sød.


I dag har jeg modtaget denne fine gave fra Julia, som en del af gavelegen. Det er en lille pung, som kan bruges til kosmetik, pengesedler, syting etc. Jeg skal helt sikkert nok få den brugt. Tusind tak, Julia! Den er virkelig fin.



Men det betyder også, at det nu er min tur til at sende en gave videre til nogle hurtige tøser.
De 3 der tilmelder sig først, får altså en lille gave tilsendt fra mig. Melder du dig til, skal du efter at have vist gaven frem på egen blog, føre legen videre til 2-3 nye deltagere.

Jeg er spændt på, hvem der skal have en gave fra mig. Og så må jeg vist også hellere komme i gang med at finde ud af, hvad jeg skal give i gave...

torsdag den 4. marts 2010

Endnu et par smækbukser til min snart ikke så lille pige

Så blev jeg endelig færdig med disse røde smækbukser til Liv. Syningen har været afbrudt af først besøg af mine svigerforældre i 2 dage og derefter besøg af mine egne forældre i 3 dage. Det hele skal jo lige nås, inden jeg begynder på arbejde den 15. marts - uha uha det nærmer sig meget drastisk.


Nå, men denne gang prøvede jeg at skifte det normale kantebånd ud med jersey. Det er meget nemmere at få pænt rundt i buerne. Dog håber jeg stadig, at øvelse gør mester, for jeg er kommet til at hive lidt i jerseyen, så den trækker lidt skævt nogle steder. Men alt i alt synes jeg, det er blevet fint. Og så har jeg jo brugt det skønne svampe-stof fra Stof og Stil.

Og så er der jo i øvrigt også sket noget andet nyt og stort her hos os. Liv er startet i vuggestue, og min lille pige er snart min store pige. Snøft snøft. Liv klarer det super flot - meget bedre end hendes mor. Hun har fået så meget ros af pædagogerne, fordi hun er så sød, glad og nem. De siger ligefrem, at de aldrig har haft så nemt et barn at køre ind. Tirsdag var hun alene i en time, og jeg tror faktisk ikke, at hun bemærkede at hendes mor og far ikke var der. Hun havde alt for travlt med at kigge på alle børnene og putte alt det nye legetøj ind i munden. Og pludselig skal hun heller ikke sove kl. 9.30 om morgenen mere. Næ nu kan hun sagtens vente til kl. 11. For hun skal jo være med, der hvor det sker.

Det er nu bare dejligt, at hun er så glad for det. Og det virker som et rigtig godt sted, så jeg er fuldstændig tryg ved at aflevere hende.

En æra er forbi og en ny skal til at begynde ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails