søndag den 31. januar 2010

weekendshopping!

I weekenden var jeg lige et smut forbi Barnlil og købe en af de fantastiske uroer fra Djeco. Der har i alt for lang tid ikke været noget at kigge på, når Liv skulle pusles, da vores loft er meget skrøbeligt og derfor ikke kan holde på et lille søm. Men det er slut nu, for jeg har fundet denne flotte uro, som er så let, at den kan hænge bare ved brug af tape.


Ud over det var jeg lige forbi Designer Zoo på Vesterbrogade, der startede 2. sorteringsudsalg lørdag kl. 10.00. Jeg havde udset mig disse smukke krus, som jeg fik til halv pris. Der er da ikke noget mere skønt end at sidde med en kop god varm te i en smuk kop og kigge ud på den nyfaldne sne. Mmmmm.


Rigtig god søndag til jer allesammen!
kh Tine

torsdag den 28. januar 2010

Change away med merinould

Jeg har en masse fint merinould, som jeg selv har brugt til at filte og strikke med. Jeg strikkede især rigtig mange af de der tykke tørklæder/kraver, som blevt strikket på knagerække. Men jeg må indrømme, at det er meget lang tid siden, jeg sidst har brugt af det, og det er nok ikke det jeg kommer til i den nærmeste fremtid.
Derfor tænkte jeg, at der måske fandtes en filt-lysten et sted derude, som ville blive rigtig glad for en masse farver til at filte med.
Hvis det er dig, så kom med et forslag til, hvad du kan bytte med. Umiddelbart er jeg interesseret i retrostoffer, nye stoffer, tapet/papir, færdiglavede ting som f.eks. hæklede svampe eller andre fine ting.


Det meste af ulden er købt hos kartehuset, som nu forhandles hos cchobby. I kan se og købe det her. Der er ca. 800 gram i alt. Jeg har taget et billede af det, så I kan se hvilke farver der er. Vi kan bytte det hele, eller med noget af det.

kh Tine

onsdag den 27. januar 2010

Jeg er på et skråplan

Hjælp!
Jeg er ved at sy skråbånd i en meget rund kant, og jeg kan simpelthen ikke få det pænt. Det drejer bare så meget, at skråbåndet lapper ind over sig selv flere steder for at kunne følge med.
Er der nogen, som har et godt råd til, hvordan det måske kunne lykkes for mig?

På forhånd tak!
kh Tine

fredag den 22. januar 2010

Give away mekka

Der er ved at gå fuldstændig inflation i de hersens give aways. Og det er ment meget positivt, for det er en fantastisk ide. Jeg prøver selv at være med i så mange som muligt, og jeg har da i den grad også planer om selv at skulle lave en på et tidspunkt. Jeg er allerede i gang med at finde ud af hvilke/hvilken fantastisk ting, jeg skal give væk. Det skal jo helst være noget, som er rigtig interessant at vinde, for målet med den er at skaffe flere faste læsere til min blog.

Men hvad syv søren skal man snart vælge, når en fulg i hånden netop i dag har startet en give away med en fantastisk flot præmie.
Det er ikke mindre end en smuk buksedragt i Liberty fra Krista Lyngaard til en værdi af hele 1099 kr.


Helle fra en fugl i hånden må uden tvivl være gode venner med Lene fra butikken Olgas oldebørn, da det er hende, som har doneret buksedragten til denne give away.
Olgad oldebørn er en skøn butik i Aalborg (jeg har ikke været der, men at dømme ud fra Helles billeder af butikken, er den virkelig fin). Kommer du ikke lige forbi Aalborg, kan du dog også benytte dig af deres netbutik, som du kommer til lige her.

Og så er der ikke andet at sige, end at jeg håber, at jeg vinder!

Vinterforkølelse og et hemmeligt projekt

Vores nat var lang. Liv vågnede mange gange og græd, fordi hun er blevet forkølet. Og det samme er jeg. Faktisk var jeg nok blevet forkølet før hende og har sikkert smittet hende - øv!
Så i dag står den på en masse te, strepsils og indendørshygge. Jeg håber, at jeg får det bedre meget hurtigt, for jeg skal til Århus i morgen og mødes med en masse dejlige mennesker fra min studietid.


Ud over en smule rengøring har jeg nået at klippe stoffet ud til mit hemmelige projekt.


På billedet kan I se, hvilke ting jeg skal bruge. Rødt babyfløjl, lidt lilla Libertystof, lilla kantebånd og så bogen! Glæder mig virkelig til at se resultatet.

I Livs eftermiddagslur fik jeg også lavet en portion hummus. Det smager så skønt. Jeg har flere gange fået at vide, at min hummus er rigtig god. Men det er altså ikke fordi, jeg gør noget særligt. Dog putter jeg ikke tahin i, for det bryder jeg mig ikke om. I stedet kan jeg slet ikke få nok citronsaft i. Så godt med citron, lidt olie, masser af spidskommen (ofte meget mere end der står i opskriften), lidt salt og chilipulver. Så har man en lækker og saftig hummus.


Rigtig god fredag og weekend til jer alle!

tirsdag den 19. januar 2010

Kjole a la 70'erne

Så er jeg endelig tilbage igen. Tiden er løbet fra mig, og jeg har ikke nået at lave ret meget kreativt.
I julegave fik jeg den skønneste bog om tøj til børn, man selv kan sy. De fleste af jer kender den sikkert. "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år" af Elsebeth Gynther & Bjarne Solberg. Det er en bog fra 1977, som er genoptrykt i 2008. Den er helt fantastisk, og jeg har allerede brugt mange mange timer på bare at kigge i den.


Det første, jeg har lavet fra den, er en slå-om kjole til Liv. Hun kan ikke passe den endnu, så jeg kan desværre ikke vise den på hende. Den er str. 1 år, så hun kan passe den til sommer. Jeg har syet den i lilla babyfløjl og pyntet den med patchwork i svigermors gamle sengetøj samt lidt stofrester.


Mit næste projekt fra bogen kan jeg ikke afsløre, da det er til en gave. Men mere om det, når gaven er givet.

torsdag den 7. januar 2010

Bedre sent end aldrig - eller hvad?

Kender I det, at man begynder på alle mulige projekter men ikke rigtig bliver færdig med dem, fordi der i mellemtiden dukker noget andet op, som man hellere vil lave?

Sådan en type er jeg. Jeg har taget diverse personlighedstests, og jeg må erkende, at afslutter-typen ligger i det stik modsatte hjørne af mig! Jeg elsker at få ideer og starte på nye kreative projekter, men er desværre ekstrem dårlig til at færdiggøre dem. Derfor har jeg ufærdige ting liggende rundt omkring i gemmerne, og min kæreste er ved at blive bare en smule irriteret på mig (læs: en smule = rigtig rigtig meget).

Hver gang jeg er startet på noget nyt, har han sagt: "Du skal først lave tæppet færdigt". Og her hentyder han til det tæppe, som jeg har haft liggende i - jeg tror - næsten 11 år, og det eneste, jeg manglede at lave, var at sy den åbning sammen, som jeg vendte tæppet i.

Nå men nu har jeg så taget mig sammen og rent faktisk syet det færdigt - WOW! Det betyder, at jeg selvfølgelig nu har et færdigt tæppe, hvilket er dejligt. Men da der jo er gået så mange år, betyder det også, at jeg har et meget outdatet tæppe. Det var nok ikke lige det mønster og de farver, jeg ville have valgt i dag. 90'ernes indretning var jo nok lidt mere præget af den romantiske bondestil end den er i dag. Og tæppet passer i hvert fald ikke rigtig ind i mit hjem. Men hvad - færdigt er det!



lørdag den 2. januar 2010

Så er der liv igen

Allerførst vil jeg gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår.
Vi har haft en fantastisk jul g nytår. Første år sammen med Liv - af gode grunde - og heldigvis ikke den sidste. Det har bare været så dejligt at se hende nyde at være sammen med familien og lege med alt det nye legetøj. Hun har desuden lært at sidde selv, og hun er simpelthen så stolt, og det er moren også:-)

Der har dog ikke været meget tid til alt det kreative, da vi har været i Jylland indtil den 29. dec. Herefter er tiden gået med to meget vigtige ting:
1) at gøre klar til nytårsfesten, hvor vi skulle have gæster
2) at være på udsalg

Det er med at være hurtig ude, hvis man skal gøre de rigtig gode kup. Jeg fik da også både en nytårskjole og en vinterfrakke til mig selv samt en flyverdragt til Liv. Alt i alt sparede jeg 2.050 kr. på de tre ting. Det må siges, at være rimelig godt. Men jeg er nu ikke helt færdig endnu...

Årets første kreative indslag er æsker beklædt med papir. Magasin havde deres dekorationsjuleæsker nedsat med 70%. Jeg købte 3 stk. til 32 kr. Nu får de nyt liv med forskelligt papir.


Indtil videre har jeg dog kun lavet den ene, men de andre to skal også nok blive beklædt med fint papir og en sød figur på toppen.

Kh Tine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails