søndag den 29. november 2009

... og det dufter af 1. advent

Nu nærmer julen sig virkelig med hastige skridt. Det er 1. advent, og alle pynter stuerne op til jul. Jeg ville ønske, vi havde lidt mere plads, for det er altså begrænset hvad jeg kan gøre med en 2 værelses lejlighed, som i forvejen er godt proppet af ting og sager som 2 voksne og en pige på 6 måender bruger.
Min kæreste og jeg giver hinanden adventsgaver, og jeg fik sørme et lille fint juletræ, som vi har gjort plads til, så det kan stå og pynte i stuen. Det er bare så hyggeligt. Nu skal jeg bare lave noget fint pynt at hænge på det.

Og så har jeg da lige bagt en dejlig portion brunkager.


De holder vist ikke så længe, for vi skal hele tiden lige smage en enkelt (de er bare gode). Men hvor er det godt, at jeg har dej i køleskabet til en hel måned.
Rigtig god 1. advent!

torsdag den 26. november 2009

Hvad du ønsker, skal du få...

To af mine absolut yndlingsbutikker ligger på Smallegade på Frederiksberg. Her mener jeg selvfølgelig Garn-iture og Barnlil. Og hvor er det skønt, at jeg bor lige rundt om hjørnet. I Barnlil kan man lige nu få nogle skønne skønne ting fra Petra Boase. Jeg ønsker mig så meget et af hendes fine billeder lavet i stoftryk.


Eller hvad med en af disse fine notesbøger


Hvis du ikke lige kommer forbi Barnlil, kan du også købe Petra Boases fine ting på hendes webshop, som du kan se her. Hun har desuden babytøj, t-shirts, kort og gavepapir. Alt sammen med fine prints.

God shoppelyst!

onsdag den 25. november 2009

babushka babushka

Jeg er ret vild med babushka-dukkerne, og Liv har derfor også flere ting med den fine dukke på. Sidste nyt er en sengerand til hendes tremmeseng. Det var et lidt større projekt, end jeg lige regnede med, men resultatet endte da alligevel med at blive rigtig godt.


Stoffet med babushka-dukkerne er købt hos Garn-iture på Smallegade. Yderstoffet er fra Stof 2000. Sengeranden måler 30 x 380 cm. Jeg har lagt dobbelt pladevat imellem stofferne, så den er lidt mere stabil. Der er desuden kantebånd hele vejen rundt. Bamsen, der sidder i sengen til venstre, har Liv fået af en af mine veninder. Hun har selv syet den, og Liv er fuldstændig vild med den. De bliver krammet og kysset rigtig meget hver aften, inden hun falder i søvn.

Sengeranden er ikke det første jeg syer med babushkaer på. Inden Liv blev født, syede jeg et patchwork tæppe til hende, hvor det samme stof er på bagsiden. Alle stofferne er fra den skønne butik Garn-iture.

Så er jeg også en blogger

Det er tirsdag aften, og jeg er alene hjemme med Liv, som ligger og sover. Jeg prøver at lave et nyt dørskilt til vores fordør, hvor Livs navn også står, men det lykkes overhovedet ikke. Jeg er også hoppet med på hele den her ugle-bølge, så jeg havde købt ind til, at jeg kunne lave en ugle af flotte papirer og skrive vores navne på den med stempler. Men det lykkes overhovedet ikke. Det ender med, at jeg smider det hele ud. Øv.
Men inden da har jeg googlet ugle på nettet for at finde lidt inspiration, og pludselig befinder jeg mig i et slaraffenland af blogs med gode ideer. Jeg opdager, at der jo er masser af andre unge mødre som mig, der bruger en masse af sin tid på at sy, strikke, klippe og klistre en masse fine ting til deres hjem og især til deres børn.

Da uglefiaskoen er lagt væk, begynder jeg derfor istedet for at finde ud af, hvordan jeg selv kan lave en blog. Jeg vil være en del af det her univers, også selvom jeg nok ikke får tid til at lave et nyt indlæg hver dag eller hver tredje dag for den sags skyld. Men lidt må også have ret.
Jeg er virkelig spændt på det hele. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er vant til at skrive særlig meget, og jeg er bestemt heller ikke den bedste fotograf. Men jeg håber, at der er nogen derude, som vil læse min blog og måske endda skrive en kommentar i ny og næ.

Kærlig hilsen
Tine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails